reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Jestem już w domciu :-D, nie wzięłam wpisu, pójdę po niego w poniedziałek. Dużo osób dziś wypisano. Musiałam szybko łóżko zwalniać bo czekały dwie pacjentki po operacji.

ATANKU FRANCO!! Powiedz mi kochana, powinnaś mieć teraz termin @, co nie? No to pomyślmy, jak się czułaś przed @ wcześniej? Bolał brzuch, byłaś bardziej zmęczona co nie, cycki bolą. Bo wiesz kochana te pobolewania i kłucia w podbrzuszu to nic innego jak pozostałości po @, więc coś CAŁKOWICIE, ale CAŁKOWICIE normalnego :p

reklama
termin @ jest na poniedzialek a normalnie @ nie bolala wczesniej jedynie w dniu w ktorym dostawalam mialam jeden bol taki ze zginalam sie w pol i wiedzialam ze za jakies 20 minut poleci ze mnie tak zawsze bylo a teraz jest taki ciagly ale z przerwami ;-) dzieki za wsparcie ;-)

Hej dziewczyny :) Ja się chciałam pochwalić, że byłam dzisiaj na USG połówkowym, i że w moim brzuszku mieszka śliczna i najważniejsze zdrowa dziewczynka :-)

Lilly gratuluje :-) :*

Widzisz Atanku więc głowa do góry, teraz będą się dziać takie rzeczy z Tobą, że będziesz musiała się przyzwyczaić :-)

sil nie plamie ani nic tylko mam uczucie mokrosci i duzo śluzu bialego czasem przezroczystego ;-) wiec musi byc dobrze ;-) mysle nad tym by powiedziec jutro na imprezie mamy ze jestem w ciazy ale sie bojeeeeee reakcji mamy tescie juz wiedza i brat meza ;-) a u mnie tylko 2 przyjaciolki ;-)
bo jutro swietujemy mamy imieninki taty imieninki co sa we wtorek i jak maz wroci z pracy o 22.30 to dam mu torcik niespodzianke bo nie robi swoich urodzinek a ma tez we wtorek dostanie maly tocik urodzinowy wiec same impreski mi sie szykuje a do tego w poniedzialek rocznica slubu ;-) jak powiedzieliscie rodzince ?? jak slowa ulozyliscie byl jakis wstep ?? bo mysle czy tak prosto z mostu powiedziec ze jestem w ciazy czy wymyslec jakis wstep ;-)

Alredka a ty masz termin w pazdzierniku ktorego moze w moje urodzinki ?? ;-) 9.10.;-)

Cześć dziewczyny :-)

Z góry przepraszam, że się wieczorem nie odezwałam mimo, że obiecałam ;-), ale po spacerku z mężem poszliśmy na kolacje... a po powrocie do domu - "dotrzymał słowa" i było ok.... udany seks :laugh2:

Dzisiaj mam wolny dzień od mojego J., gdyż poszedł do pracy i wraca dopiero o 23... tak więc mogę dzisiaj na spokojnie z wami popisać... Zaplanowałam też sprzątanie, ale jakoś strasznie mi się nie chce ruszyć :eek:

no no malutka mam nadzieje ze fluidki pomoga ;-) wybaczamy ze sie nie odezwalas mezus tez wazny ;-)
a co ja mam powiedziec siedze w pracy nic nie robie tylko z wami pisze i raz poraz ktos zadzwoni ;-) ale ogolnie to sie z krzesla nie ruszam ;-) za godzine bedzie lekarz wiec bedzie trzeba sie ruszyc ;-)

reklama
Mamy na razie dwie propozycje, Marta i Alicja :) ale jeszcze sporo czasu na ostateczną decyzję :)

Atan, a co do brzuszka, to mnie na początku (tak gdzieś do ok 7 tyg z tego co pamiętam) bolał cały czas, praktycznie tak jak na @, brałam no spe niemal codziennie bo mi tak lekarz polecił, ale mówił, że to całkiem normalne i żeby się tym nie przejmować :) więc się nie przejmuj :)

Do góry