reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Starania po raz pierwszy :)

K&M ja odrazu zucilam palenie i przestalam pic nawet okolicznosciowo alkochol ;-) z dnia na dzien taka mialam silna wole ;-) musze konczyc zaraz pani doktor przyjdzie wiec trzymajcie sie ;-) i trzymajcie kciuki za betke ;-)
Milego popoludnia ;-)

reklama
K&M no życzę Wam tego, aby za pierwszym razem się udało :-) bo ja jakoś nie należę do tej grupy osób :-(

Ale to jest dziwne, moja siostra z bratową zaciążyły w pierwszym miesiącu, a u mnie już 3 były spudłowane.

no i pewnie :) wiadomo ze dzidzia jest najwazniejsza, jakby potem okazalo sie ze jest z nia cos nie tak a ja starajac sie o nia pilabym w trakcje nawet jedno male piwko przy weekendzie to bym sobie potem nie wybaczyla ze to moze przeze mnie :) wiec teraz tylko witaminki :) kwas foliowy i duzo spokoju

malutka moze teraz bedzie ok? trzeba byc dobrej mysli, moja kolezanka z pierwszym zaliczyla typowa wpadke a teraz o 2gie starali sie poł roku... wiec nie ma reguły - damy rade

Ostatnia edycja:
Atan, na szczescie nie Twoja mama jest w ciąży tylko Ty:) To twoje zycie i idz swoja droga:) Jestes młoda, ale z tego co sie zorientowałąm zycie masz poukladane i decyzja o dziecku mysle ze została przemyslana prawda?:) wiec nic tylko się cieszyć:)
Ja jak tylko zorbiłam test to zadzwoniłam do mamy, nie mogłam się powstrzymać:) Mama jak to mama zadzowniła do swoich sióstr i zaraz im powiedziała:) dosc szybko niestety zaczełam plamić wiec nikt jakoś specjanie jeszcze gratulacji nie składał, chociaż wiem ze wszyscy sie ciesza, a przynajmniej wiekszosc i trzyma za nas kciuki:) Ale ogolnie euforii nie ma bo w koncu to nie ich radość tylko nasza:) No poza moją mama ona dzowni do mnie codziennie i przezywa wszystko ze mną:) Zasmuciła mnie reakcja mojego brata i bratowej....ale o tym nie chce pisać...mysle ze nie do konca swiadomie ale bardzo mnie zranili...zreszta nie pierwszy raz...
Lilly super ze Dziewczyna, a Marta piekne imie (ja tak mam na imie:)) Alicja zreszta tez (moja najukochansza bratanica:)) tylko Ala bardziej teraz popularne, Mart teraz bardzo mało:)

Ael super że wychodzisz :-)
ja dziś jadę do szkoły i znów cały weekend zmarnowany na wykładach zostawiam swojego i będę tęsknić za nim i za nasza kotką :-(
trzymajcie kciuki dziś za mnie o 17 zdaje egzamin z ekonomi międzynarodowej ...

witam się szybko i zaraz zmykam;-)
trzeba mężowi, prace licencjacką wydrukować a bez pomocy żony niestety się nie obejdzie:-D

K&M, malutka nie martwcie się, przyjdzie czas i Was:-)
Pyscku powodzenia i pochwal się, jak poszło:-)

reklama
Do góry