• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

dzień dobry z rana:-D
muszę się pochwalić: maż zadał wczoraj egzamin z promotorem na 5 i za niecałe 2 tygodnie będzie bronić pracę licencjacką:-D ależ jestem z niego dumna:-D
malutka gratuluję namiętnego godzenia:tak:
Atanku pytanie do Ciebie: kiedy jeszcze w czasie cyklu wzrasta temperatura, nie licząc owulacji? :sorry:

reklama
hehe ja mierze dopiero od niedawna więc też jeszcze do końca się nie orientuje:zawstydzona/y::-p
no i z tego, co mi wiadomo to przy owulacji wzrasta:happy: ale chciałabym wiedzieć, czy są jeszcze jakieś przypadki, kiedy rośnie, nie licząc przeziębienia:-D

Cześć kobitki :)
Nareszcie będę miała czas żeby z Wami popisać :)
Dzisiaj sesja oficjalnie zakończona powodzeniem :)
Co tu się działo przez te kilka dni co mnie nie było ? Nowe fasolki (oprócz Atan bo to wiem i jeszcze raz GRATULUJĘ:*) ? nowe staraczki?
Ciężaróweczki jak się czujecie ?

Mi testy owulacyjne w zeszłym cyklu wyszły dobrze... wtedy kiedy miała owulacje to pokazały tą owulację... Kurcze jak my się musimy natrudzić aby zajść w ciąże.... a facet :eek: przyjdzie zrobi co swoje i na tym koniec...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry