• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

mijenka sesja wręcz wspaniale :) Wszystko na zerowych terminach zaliczone :D

Ja zużyłam dwa opakowania testów owulacyjnych ale już przestałam z tego korzystać, bo za dużo nerwów przy tym tracę :P Wolę się kochać bez zabezpieczenia i co ma być to będzie :D.

reklama
mijenka sesja wręcz wspaniale :) Wszystko na zerowych terminach zaliczone :D

Ja zużyłam dwa opakowania testów owulacyjnych ale już przestałam z tego korzystać, bo za dużo nerwów przy tym tracę :P Wolę się kochać bez zabezpieczenia i co ma być to będzie :D.

Gratuluje zdania egzaminów.... :-)

A co do testów... to ja je stosuję, tylko dla zasady. Bo wczoraj się kochałam z mężem, a nie mam dni płodnych... ale wtedy kiedy wiem, ze mam dni płodne - to naciskam męża ;-)

witam kochaniutkie:-) co ciekawego sie działo? u mnie przygoda ze hej mianowicie mam od wczoraj moja 15 miesiaczna chrzesniczke i jestem w siodmym niebie:-D jej mama musiała zostac w szpitalu bo jest z 2 maluszkiem w ciazy ale plamiła i sie okazało ze ma krwiaka na łozysku wiec ja sie mała zajmuje:-D ale jest przesłodka

Witam piękne panie!:-)
malutka...a nie mówiłam, że się godzić namiętnie będziecie!:-D
Kochana nam się tylko tak wydaje, że facet przyjdzie zrobi swoje i tyle. Oni też to przeżywają, mój P. juz jest tak wtajemniczony, że wie kiedy mam owu. i w ogóle zna się chłopina nie ma co...Ale nie żebym mu na siłe opowiadała, jakoś tak sam z siebie się interesuje....Kochom Go noooo..:-)
Olcia(mogę tak skrótem?) gratuluję zdanej sesji<brawo!>:-)

Atanku...my tu wszystkie wiedziałyśmy, że będzie dobrze a chocby nawet ktoś coś Wam mówił to przecież Wasze życie. &&&&&&&&&&&&& trzymam za Waszą trójkę:tak:

Testy dziewczyny ja stosuje od 1,5 roku i zawsze wychodzą mi ok.

Ostatnia edycja:
Malutka no niestety mi tez jej szkoda oby było wszystko dobrze narazie podawaja jej jakies antybiotyki no i zobaczymy co dalej:crazy: Kochane powiedzcie mi prosze czy moge testowac przed terminem @? ostatnio miałam 6.06 a mam cykl ok 30 dniowy i teraz termin spodziewanej @ tez bedzie ok 6.07 czy raczej poczekac ?

kalisia jak uważasz, obyś sobie tylko nie narobiła płonnych nadziei. Ja zawsze testuję min. w dniu spodziewanej @ ale wiem, że któraś z dziewczyn testowała wczesniej miała II krechy.
Zależy tez czym chesz testować, pamiętaj że testy apteczne, nawet te 25 nie zawsze wykrywaja młoda ciąże

reklama
Hej laski :-).
Co się ciekawego działo.? Widzę, że tu nie które chcą wcześniej testować. Czekać cierpliwie do dnia @ nie testować wcześniej, żeby nie dołować się, że I krecha.!! ;-).
Byłam jednak na tych imieninkach i nawet gadałam z wujkiem co się stało, że Ł nie ma i ani jednej łezki nie uroniłam :happy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry