• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dziura najczulsze są te 10 właśnie i je najlepiej robić w dniu @. Nawet dziewczyny ci to powiedzą. :happy:

Dobra ja uciekam szybko bo się z koleżanką umówiłam na 12 a muszę się umyć jeszcze i zjeść... :-p

Ostatnia edycja:
reklama
Klari no właśnie mnie lekarz mówił, że jak juz coś to 25 ale w ogóle odradzał te apteczne, bo często fałszują, bo mało czułe, bo cos tam....I właśnie za radą doktorka jak mam robić to rano lecę do lab i tak po prawdzie mniej mnie to kosztuje niż taki z apteki.

dziewczyny ja polecam czułość 10 Acon, wyszły mi już w 12 dpo. Te 25 to czasem nawet w terminie @ nie wychodzą. Owulacyjne Acona tez są świetne. Ale niestety cięzko jest je dostać w aptece, ja kupowałam na allegro.

A z tymi testami to w ogóle różnie bywa. Czasem apteczny kosztuje 30 zł i niby taki dobry ma być a potem dupa. Wychodzi I krecha a potem się okazuje, że powinny wyjść II.
Moim zdaniem to jeśli bardzo się chce to powinno się zrobić w dniu @ albo z dzień, dwa przed(dla niecierpliwych) a jeśli mimo testu wyjdzie I a @ dalej nie widać wtedy na betkę...Chyba najprostsze rozwiazanie...

donia, ja znam tylko jeden przypadek, gdzie dziewczyna parę dni po zapł. zrobiła test i wyszły jej II kreseczki. Poszła do lekarza a ten jej, że on ciaży nie widzi, bo tak młoda była...ciąża się znaczy.
Moja kuzynka miała na odwrót, w ciąży była a z testów I kreska.

Lovka no my teraz owu. także wiesz...

Ostatnia edycja:
Lovka no ta ja Ci gratuluję partnera, bo niestety mój nie może kilka razy dziennie... a czasami ma problem kochać się codziennie :-(

dziura bo niestety wiele ciąż jest biochemicznych, nie rozwijają się, więc trochę złudne jest robienie testu przed terminem @.
Ale jak ktoś niecierpliwy :)
wiecie co, cud zajść w ciążę ale też cud donosić, na wątku styczeń 2012 niestety wiele dziewczyn straciło maleństwo przed 10 tc :( eh natura, nawet cieszyć się za bardzo nie można

reklama
Dziurka się wie:~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~
malutka Czasami to męczy "No chodź Mycha, chodź" Ale szczerze mówiąc odkąd jestem w ciąży to bardziej mi się chce ;) Bo nie ma już nastawienia na ciążę, tylko pełen luz i jestem Jego! ;D A on to potrafi wykorzystać ;D ;D ;D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry