• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

a dziura w skarpecie zafasolkowała na łące w lecie :-D

nie ma trudych rymow :-)

dziura to jest zdjecie jak przestawila sie Donia w opisach samej siebie ;-) dlatego ciesze sie ze wstawila zdjecie i nie marudzi juz :-)

reklama
Dziuraweczko już mam ;)))) Działaj działaj :D:D:D:D
Magduś nie strasz ;D Wiesz ja mam troszkę tłuszczykowego brzusia i tak się zastanawiam na ile to brzunio dzidziolowy a na ile pasibrzucha:-)
Doniu to powodzenia:)

na łace......czyżby proroctwo?:-)
P. ma jutro wolne i cos przebąkiwał, że może byś my tak na jakiegoś grilla skoczyli nad rzekę. Ale tam łaka jest...Ha!....:-)

Ostatnia edycja:
Iwasku dziekuje ;-) ale czekalam na ten wierszyk dlugo ;-) od czwartku ;-) hihi ;-) dziekuje dziekuje ;-) wiesz jak ja sie ciesze ze mam fasoleczke i ze testy wyszly wczesniej bo normalnie jutro dopiero termin @ ;-) ktorej nie bedzie ;-)
Iwasku a jak ty sie czujesz ?? nadal zastrzyki ?? kiedy nastepna wizyta u ginka ??

donia i mineralna śliczne brzuszkki ;-) ja mam wiekszy ;-) ciekawe jaki bedzie duzy calkowicie ;-)

donia ja jestem teraz w trakcie owu. także rozumiesz.....A potem będę testowała 12 lipca juz po raz 23. Tego 12 mam wizytę u gina ale zapowiedział, że zawsze przed wizyta mam sie testować bo on jeśli ciąża młoda to może nie zauważyć albo może nie być pewny czy to na pewno to.:-)

moze mi ktos wytlumaczyc te tygodnie bo ja juz niewiem w ktorym jestem ... bo zakladam karte ciazy na skarb mamy i wogle nie kumam pokazala mi ze mam 6 tydzien ...

reklama
Nie wiem She jak Ty, ale ja to się tak przyzwyczaiła do testowania, że z każdym kolejnym razem podchodze do tego spokojnie...przynajmniej spokojniej niż kiedyś. po 23 cyklach człowiek się..hm..uodparnia na płonne nadzieje.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry