• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
mijenka a wiadomo......
Mnie dziś właśnie przyszła kolejna porcyjka testów owu...nie wiem po jaką cholere no ale. I aż se zara strzele z ciekawości jednego...zw

A tak w ogóle ATANKU &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Magda, moja teściowa szanowna przenoosłą się teraz do Zabrza. Mieszka niedaleko Sułtana, tego klubu..wiesz o czym mówię?

Dziurka tak wiem :tak: tam miałam panieńskie... |:-D to jest klub od znajomego moich znajomych i tak wyszło, że tam :P:P A tak ogólnie to straszna dziuuuuuura :P:P:P Ale ja nie mieszkam w centrum tylko w dzielnicy Zabrza

Kurczę jak chodzę to boli mnie lewy jajnik i tak troszkę mnie to niepokoi, i teraz pytanie do ciężaróweczek!! Czy któraś z Was tak miała czy powinnam się martwić???

mijenka a ja se z ciekawości zrobiłam bo wiesz, u mnie to jest tera niby 43dc.
Magda...(mogę Ci pisać Lena bo jak pisze Magda to jakby do tamtej Magdy) ja to nie wiem jak się ta ulica nazywa.Ale fakt, w Zabrzu to właściwie nic ciekaweo nie ma i dobrze że tak blisko Katowice, Chorzów

A nie nie uchowaj Panie ;p ja dziurko jestem z tarnowa :D
A u mnie leci :) Boli mnie cos moje wnetrze dzisiaj nie zaciekawie ale to pwnie przed okresem. Ostatni cykl mi sie przesunal i teraz wypada ze 31 lipca powinnam @ dostac :) Nastawiam sie jak zwykle na czerwona powodz :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry