• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

A tak apropo hehe to zdradzał mnie z MAgda i Kasia :P

Nie no raczej nie ze mną... :-) ja to jeszcze gówniarz jestem a już 5 lat z moim obecnym małżonkiem się męczę a więc wcześniej to były krótkotrwałe dziecięce miłostki :P

Oooppss nie chcący!! Zapomniałam, że wcześniej już pisałam posta :)
Ale co do Katarzyn to też mam uraz :baffled::baffled:

O ja też na suwaczku same "1" :-) nawet nie wiedziałam

Ostatnia edycja:
reklama
Lena my obstawiamy Hanie, troszkę ze wzgledu na tą właśnie Anie. Wiem, że fest popularne ale mnie się tak podoba....
Lenka...kopne Cię za tą KATARZYNE
She..a pfffff....no wiesz....:-D
Sog kochana, co tam u Ciebie? Byłaś u lekarza, wszystko w porządku ?
Kochana ja wczoraj byłam na becie bo mam 43 dc ale wyszła tylko 2,4. Nie ma Klari bo ona miała liste testujących

Fifka i Magda...powiem wam ze moja kolezanka cała ciąże czuła ze bedzie syn tak mocno a urodziła się córa wiec tez nie wiedziała o co chodzi tymbardzej ze nie chcieli znac płci...wiec nic nie jest przesądzone i nasze przeczucuia bywaja mylne...wiec wszystko przed wami

She to trzymam mocno kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
She to bardzo mi przykro. Mam nadzieję, że przez to ja nie kojarzę Ci się źle!! Bo ja na prawdę dobra dziewcynka jestem.... :-(
Dziura sorkiiiiiiiiiiiiiii ale gafa :P:P:P:P :zawstydzona/y:

Ja staram sie nie mieć żadnych uprzedzen do Pan noszacych te imiona :D Wy dziewczynki mnie tu milo zaskakujecie :D Poprostu trfilam na wredne wyjatki ;p

Sog niewiem co ci napisac ale ja trzymam za ciebie kciuki :D :*

reklama
Sog [/B]kochana, co tam u Ciebie? Byłaś u lekarza, wszystko w porządku ?
Kochana ja wczoraj byłam na becie bo mam 43 dc ale wyszła tylko 2,4. Nie ma Klari bo ona miała liste testujących

Dziurko u mnie raz lepiej a raz gorzej ale jakos do przodu małymi kroczkami....u lekarza jeszcze nie byłam bo czekam az skoncze krwawic i dzisiaj takie resztki ze chyba jutro lub w pt się wybiore i sprawdze wszystko....ból brzucha z dnia na dzien mniejszy ale jade na prochach przeciwbólowych zeby o tym nie myslec....troche mi się osłabił organizm wiec dwa dni przespałam....ale juz dobrze i musze wiecej się oszczedzac...:):)
wczoraj wyrzuciłam testy z II krechami i chwilowo było smutno ale przeszło , a dzisiaj dzielnie wyrzuciłam wszystkie zdjecia z kompa...jakos nie umiem wróci do mysli ze nic z tego nie bedzie i zmienic znów plany bo juz się przestawiłam na inny tryb....eh

Trzymam zatem kciuki,żeby wszystko było dobrze i nie wrózył ten długi cykl nic złego:):)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry