reklama

Starania po raz pierwszy :)

Nie ma co przekładać na siebie, bo jeszcze zadziała samospełniająca się przepowiednia. Trzeba wierzyć, że będzie dobrze. Zresztą, medycyna teraz naprawdę robi cuda.

reklama
Ja oglądałam z zapałem Spartacusa (moje klimaty) :) Ogólnie 1 sezon był super i zaczeli kręcić drugi, ale główny aktor zachorował poważnie, więc przerwano zdjęcia. Fanów była rzesza i producenci stwierdzili, że nakręcą tzw. prequel Gods of the Arena (historię Domu Batiatusa), aby zadowolić i przyciągnąć publikę. Niestety w między czasie okazało się, że Andy Whitfield (grający Spartacusa) musiał zrezygnował z roli, ze względu na zdrowie, a na jego miejsce zatrudniono innego aktora. Dlatego cała prawdziwa druga seria się opóźnia :) czekam na nią z niecierpliwością, chociaż wiadomo, inny aktor to już nie to samo...

Właśnie ściągam pierwszy odcinek :) lubię te klimaty, oglądałam dynastię tudorów, teraz grę o tron ale pierwszy sezon dopiero był i tylko 10 odcinków jest, dziś znalazłam spartakusa :) mam nadzieję że teraz po przedłużeniu umowy cena za pakiet w którym będzie hbo będzie w odpowiedniej cenie :)

Zakręcona mamusiu opowiesz mam nadzieję jak było słyszałam że to świetna sprawa :)

Zafasolkuję nie wolno tak myśleć! Tak jak napisała Sil! Tu później działa autosugestia więc sama na siebie nieszczęście możesz sprowadzić... Przecież ludzie pokonują najgorsze choroby siłą woli życia i wiarą... tak samo działa to w drugą stronę. Ja poronienie przeżyłam i wiem ze zamartwiając się teraz o tą ciąże niczego dobrego nie wskóram...

Dagne
czekamy z niecierpliwością na zdjęcia z Usg!! (a może i na filmik)

Sil Kciuki trzymam za wizytę! Oby ci pomógł! Ja mam zapalenie pęcherza i furagin biorę... ale coś słabo działa i chyba nie obejdzie sie bez antybiotyku... :no:

Ja się najadłam jak dzika zupy ogórkowej... brzuch już nie moze a oczy jedzą dalej :-D muszę się tuuuuuuczyć!!

Ostatnia edycja:
Dzięki Fifka :) na szczęście mam antymikogram więc nie będzie strzelał w ciemno. A na pęcherz dużo pij, dużo kwaśnego, pomaga :) no i ciepło

reklama
To pewnie dlatego ja takie ciągoty do kwaśnych rzeczy mam :-D No nic, w czwartek robię znowu badanie moczu a w piątek mam wizytę więc się okażę co tam się dzieje. A no i to będzie USG genetyczne! ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry