S
Silmiriel
Gość
Nie ma co przekładać na siebie, bo jeszcze zadziała samospełniająca się przepowiednia. Trzeba wierzyć, że będzie dobrze. Zresztą, medycyna teraz naprawdę robi cuda.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no niestety nieeeee ten miał coś w sobie, powiem nawet COŚ ;-)
Ja oglądałam z zapałem Spartacusa (moje klimaty)Ogólnie 1 sezon był super i zaczeli kręcić drugi, ale główny aktor zachorował poważnie, więc przerwano zdjęcia. Fanów była rzesza i producenci stwierdzili, że nakręcą tzw. prequel Gods of the Arena (historię Domu Batiatusa), aby zadowolić i przyciągnąć publikę. Niestety w między czasie okazało się, że Andy Whitfield (grający Spartacusa) musiał zrezygnował z roli, ze względu na zdrowie, a na jego miejsce zatrudniono innego aktora. Dlatego cała prawdziwa druga seria się opóźnia
czekam na nią z niecierpliwością, chociaż wiadomo, inny aktor to już nie to samo...

muszę się tuuuuuuczyć!!hahhaha żebyś porodu nie przegapiłaMatko dopiero zdałam sobie sprawę, że jutro jedziemy z mężem na usg 3dtak patrzę i patrzę na suwaka i myślę- kurde faktycznie
taka zakręcona jestem.

Dla mnie na pęcherz, ciepła herbata z sokiem z żurawiny. Ale nie taki syrop słodki, tylko w aptece kupiony wyciśnięty sok - kwaśny jak chole.ra ale smak soku ma i to z ciepłą herbatką.Dzięki Fifkana szczęście mam antymikogram więc nie będzie strzelał w ciemno. A na pęcherz dużo pij, dużo kwaśnego, pomaga
no i ciepło