Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie pamiętam, które to które, w każdym razie one się łączą jeden z drugim. Tylko w TV było tak jakby najpierw II część, a później I początki z takimi wspomnieniami. Ale nie powiem Ci, ze to tak miało być czyli I seria to pierwsza seria, a II to tak jak by zanim ten główny bohater się dostał do szkoły gladiatorów. Poczytaj recenzje w necie, są dobrze zrobione. Mi się podobały obie części - zwłaszcza panowie ;-)zafasolkuję ty oglądałaś Spartakusa? Czym się różni krew i piach od areny bogów? są jakoś powiązane? bo właśnie upolowałam i zamierzam sobie spiracić![]()
Nie pamiętam, które to które, w każdym razie one się łączą jeden z drugim. Tylko w TV było tak jakby najpierw II część, a później I początki z takimi wspomnieniami. Ale nie powiem Ci, ze to tak miało być czyli I seria to pierwsza seria, a II to tak jak by zanim ten główny bohater się dostał do szkoły gladiatorów. Poczytaj recenzje w necie, są dobrze zrobione. Mi się podobały obie części - zwłaszcza panowie ;-)
Kurcze nie umiem teraz o tym myśleć
Dostałam właśnie wiadomość, że koleżanka w 16 tygodniu walczy w szpitalu o swoje maleństwo. Beczeć mi się chce:--
-(
az mi jest niedobrze z nerwówOjejtrzymam &&& za koleżankę i maleństwo żeby dobrze było
az mi jest niedobrze z nerwów
Ja się trzymam, najgorsze, że ja takie sytuacje zaraz przekładam na siebie na zapas i z góry się boje co będzie jak się to u mnie przydarzy.i ty też się trzymaja ja ci tu jakimś filmem głowę zawracałam. Trzeba wierzyć że będzie dobrze, przekonałam się na własnej rodzinie jeśli chodzi o walkę o maleństwo.

Ja się trzymam, najgorsze, że ja takie sytuacje zaraz przekładam na siebie na zapas i z góry się boje co będzie jak się to u mnie przydarzy.
Fifka, no to rzeczywiście troszkę Wam zeszło. Może u mnie będzie szybciej![]()