reklama

Starania po raz pierwszy :)

No to z drzemki nici.
Claudusia również tobie Życzę Wszystkiego Najlepszego ;***.!!!
Mineralna gratuluję córeczki :-)
Dobra ja idę znowu na dwór z małym ;-)

reklama
Mineralna, ważne że mała zdrowa... :) na synka też przyjdzie kiedyś czas :) ja chcę wyjść jutro z uśmiechem na twarzy z usg i wiedzą, że dzidziuś ma się dobrze (płeć też się przyda do zakupów, no ale zdrowie ważniejsze...) :)
Fifka- no zgodne, zgodne :) a cieszę się, że smakowało :) a i mi przypomniałaś tym postem, że Atanowi nie wysłałam przepisu ;p a nie wiem, czy przeoczyłam, czy nie pisałaś jak się weselicho udało :)

mineralna a jakie zachcianki mialas i smaki ??
lovka wspolczuje alergi uczulenia jakiegos moze wypij wapno :-)

Żadnych chociaż ostatnio pije duzo zielonej herbaty, przestałam pić gazowane tak wogóle :)

Za godzine wrzuce zdjęcia z usg ale płci tam nie zobaczycie raczej \

wybieram się na 3d albo 4d ale zobaczymy

Kurde ale ja mam straszne zachcianki w ciąży... :szok: Co raz mam na coś chętkę... głownie na kwaśne rzeczy... ogórki, kapustę.... dzisiaj jadłam truskawki, były kwaśne jak piołun a mi smakowały :-D

fifka mowia ze kwasne to nqa chlopca ale mi kwasne tez smakuje a moja mama mowi ze bede miec dziewczynke i wachadelko tez mowi dziewczynka wiec niewiem ;-)

AELKU 046.gifWszystkiego czego jeszcze nie masz a czego pragniesz kochana:-)

Witam babeczki.
Klarki dzięki za podsumowanie;)

Atan nie wierzę w te przepowiednie...bo kwaśne to chłopak, ale fakt ze źle w ciąży wyglądam to na dziewczynkę i weź zgadnij! :-D

Dagne pisałam wcześniej, ze fajnie było. Wróciłam o 3 nad ranem i do tej pory próbuje odespać... rodzina męża dowiedziała się żem w ciąży i bardzo się usieszyli! A zwłaszcza babcia która doczeka swojego pierwszego prawnuka! (moja rodzina już wiedziała wcześniej... moja mama ma dłuuuugi język ;-))

Hej Iwasku!! Jak się czujesz?

U nas wszystko dobrze:) Nie moge się juz doczekać wizyty a mam 16. Wreszcie będziemy wiedzieli. Mimo ze nie ma to w sumie dla mnie większego znaczenia to chciałabym wiedziec czy gadam do Natalki czy Igorka:)
A jak u Ciebie?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry