• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Ael Ty jak odpowiesz to zaraz świat staje się prostszy, czyli jak organizm stwierdzi że musi rzygnąć, to choć bym korek w ustaw wsadziła to uchem rzygnie :-D:-D:-D

Bo jak się przez pół życia z mdłościami i wymiotami żyło to już co nie co się wie :-)
Ja od małej miałam delikatny żołądek, coś ciężkostrawnego i ja wtedy umierałam, miałam duże mdłości, ale nie na tyle duże by wymiotować, a wymioty zdarzały się raz od wielkiego dzwonu. A jak już się zdarzały to wtedy o boooosz, armagedon. Często jednak tak miałam, że były odruchy wymiotne a ja wymiotowałam malutko i wtedy się dosłownie zatykałam, nie było dojścia powietrza. No i to skutkowało mi pękaniem naczynek krwionośnych na policzkach i nosie.
Teraz moje ciążowe wymioty są na tyle gorsze od normalnych, bo trwają dosyć długo. Nie raz pawik, tylko kilkanaście razy odruch i tak 2-3 minuty. Z reguły wiem kiedy pójdzie pawik.

Obiecuje kochana jutro do godziny 12 będzie zdjęcie :)

mykamy na film :)

kurde jak to sie dzieje nic nie robie a jestem zmęcozna mój gotuje, sprząta(odkurza,zmywarke napełnia , pranie robi rozwiesza ) nic nie robię a ciągle zmeczona

dobranoc olcia za jutrzejszy test &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:-)

dobranoc kochane bo widze ze poszly spac wiec kolorowych snow;-)

Ostatnia edycja:
tylko refluks żołądkowo przełykowy:happy2:

Oj biedaku mój, wiem co to znaczy, masakra. Mnie teraz męczy zgaga i nic w cholerę pomóc nie chce.
Ale przynajmniej masz większą pulę leków do wykorzystania. Tulę mocno :*

A dziś wymyłam porządnie włosy, ze trzy razy i tyle razy samo odżywkę nakładałam, a teraz normalnie cudo a nie włosy :-)

No tak wszystkie się zmyły a ja zostałam :-P

reklama
Cieszę się, że ktoś ma mgliste pojęcie o tym, co mi jest:-D
co do włosów, to możesz teraz startować na pokazach fryzjerskich;-):-D
a ja się w końcu ścięłam i w końcu wyglądam jak człowiek:cool2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry