• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
A mocno trzeba wiązać? No ręce mi opadły ;)
Buahahhahahhahahaha masakra, jacy Ci faceci są kosmiczni hahahahahah widać, ze to inna planeta :-)

Jeszcze 7h :) i weekend jejejejeeee
najgorsze, ze muszę zrobić dzisiaj spożywkę, a piątek na mieście bywa przerażający

Mam ochotę zrobić jutro pierwszy raz w życiu kluski tarte. Czy możecie mi powiedzieć pewną rzecz, kluski robione z przepisu z gotowanymi i tartymi ziemniakami (proporcja 1 kg do 1/2 kg)przypominają choć troszkę kluski tarte? Bo na pierwszy raz nie będę aż tak bardzo szalała żeby z marszu robić 100% tarte ;-);-);-)

Ostatnia edycja:
Jestem spowrotem :) chlebek kupiony Barbara nakarmiona. Oj piątek to masakra dobrze że ja mam zakupy zrobione :)

Oni to rzeczywiście inna planeta bez kitu :) mój wczoraj jakąś jazdę miał puka mi w brzuch wieczorem na łóżku i pyta czy jest tam kto ;)

Nigdy nie robiłam takich klusek niestety :(

Ostatnia edycja:
Oni to rzeczywiście inna planeta bez kitu :) mój wczoraj jakąś jazdę miał puka mi w brzuch wieczorem na łóżku i pyta czy jest tam kto ;)
ej mój Z. robi tak samo :-) puka i mówi hello? hahahaha i co trochę się mnie pyta czy jest już w brzuchu mała Ewelinka? My staramy się od niedawna, więc mój Małż nie jest wtajemniczany w dni płodne, nie płodne, owulacje i takie tam :-) Wie tylko, że jak jest @ to wara nic z tego nie będzie bo ja aż taka chętna nie jestem, na szczęście on też nie:-D

ej mój Z. robi tak samo :-) puka i mówi hello? hahahaha i co trochę się mnie pyta czy jest już w brzuchu mała Ewelinka? My staramy się od niedawna, więc mój Małż nie jest wtajemniczany w dni płodne, nie płodne, owulacje i takie tam :-) Wie tylko, że jak jest @ to wara nic z tego nie będzie bo ja aż taka chętna nie jestem, na szczęście on też nie:-D

no my krócej się staramy od was o jeden cykl, mojemu jak powiedziałam kiedy są to sobie chyba zapamiętał tyle o ile :)

tak patrzę na przepis na te kluchy i chyba dziś spróbuję zrobić :)

no my krócej się staramy od was o jeden cykl, mojemu jak powiedziałam kiedy są to sobie chyba zapamiętał tyle o ile :)
tak patrzę na przepis na te kluchy i chyba dziś spróbuję zrobić :)
Hmmm nie tak bardzo krócej :-) Moja pierwsza próba była w lipcu, to tylko kwestia przesunięcia @ o kilka dni :)
Ja robię jutro, jak mi wyjdą to zabłysnę jako wzorowa kucharka hahahahha jakiś pyszny sosik przygotuję i obowiązkowo czerwona kapusta :-)

reklama
Hmmm nie tak bardzo krócej :-) Moja pierwsza próba była w lipcu, to tylko kwestia przesunięcia @ o kilka dni :)
Ja robię jutro, jak mi wyjdą to zabłysnę jako wzorowa kucharka hahahahha jakiś pyszny sosik przygotuję i obowiązkowo czerwona kapusta :-)

Nie miałam pomysłu co dziś bez mięsa zrobić i jak z nieba spadłaś mi z tymi kluskami :) sosik jakiś zrobię, gorzej z czerwoną kapustą ale napiszę małżowi to kupi po pracy :) chyba że zrobię moją surówkę z białej bo mam pod dostatkiem :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry