zafasolkujęodzaraz
Fanka BB :)
Hej, hej, hello Wszystkim
Wpadłam z rańca, żeby doczytać ile dni do owulacji, bo tak ładnie ten zapis wygląda
Wpadłam z rańca, żeby doczytać ile dni do owulacji, bo tak ładnie ten zapis wygląda

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

hyyhhyhyhyhniechaj moc będzie z wami![]()
moc różdżki niech przejdzie na ;-)hyyhhyhyhyhmoc różdżki nie przejdzie na ;-)
Buahahhahahhahahaha masakra, jacy Ci faceci są kosmiczni hahahahahah widać, ze to inna planeta :-)A mocno trzeba wiązać? No ręce mi opadły![]()
ej mój Z. robi tak samo :-) puka i mówi hello? hahahaha i co trochę się mnie pyta czy jest już w brzuchu mała Ewelinka? My staramy się od niedawna, więc mój Małż nie jest wtajemniczany w dni płodne, nie płodne, owulacje i takie tam :-) Wie tylko, że jak jest @ to wara nic z tego nie będzie bo ja aż taka chętna nie jestem, na szczęście on też nieOni to rzeczywiście inna planeta bez kitumój wczoraj jakąś jazdę miał puka mi w brzuch wieczorem na łóżku i pyta czy jest tam kto
![]()

ej mój Z. robi tak samo :-) puka i mówi hello? hahahaha i co trochę się mnie pyta czy jest już w brzuchu mała Ewelinka? My staramy się od niedawna, więc mój Małż nie jest wtajemniczany w dni płodne, nie płodne, owulacje i takie tam :-) Wie tylko, że jak jest @ to wara nic z tego nie będzie bo ja aż taka chętna nie jestem, na szczęście on też nie![]()
Hmmm nie tak bardzo krócej :-) Moja pierwsza próba była w lipcu, to tylko kwestia przesunięcia @ o kilka dnino my krócej się staramy od was o jeden cykl, mojemu jak powiedziałam kiedy są to sobie chyba zapamiętał tyle o ile![]()
tak patrzę na przepis na te kluchy i chyba dziś spróbuję zrobić![]()
Hmmm nie tak bardzo krócej :-) Moja pierwsza próba była w lipcu, to tylko kwestia przesunięcia @ o kilka dni
Ja robię jutro, jak mi wyjdą to zabłysnę jako wzorowa kucharka hahahahha jakiś pyszny sosik przygotuję i obowiązkowo czerwona kapusta :-)