• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

hej kobitki :(
Test nie wyszedł @ nie ma :( więcej na te testy już wydałam niż bym na krew poszła ... :|
Odebrałam to awizo i się okazało że w szkole jakiemuś wykładowcy nie płacą i informują mnie że to co płace za szkołę będzie szło do komornika . Przynajmniej jedno zmartwienie z głowy ....

Witaj Pok :) Jak tam było na urlopie ?? Odpoczęłaś trochę ?? Nie znam się na tych badaniach ale może jednak warto zasięgnąć rady u jakiegoś innego gina... Oczywiście mam nadzieje że ten cykl przed wizytą będzie owocny i nie będziesz musiała robić żadnych badan :)

Zafasolkuję taki zbieg okoliczności że u mnie w rodzinie prawie wszyscy teraz narzekają na spojówki :O , Mojemu tacie pomógł zwykły "świetlik" . :)

reklama
Witam się z rana!

Nie chce mi się Was kobitki nadrabiać dokładnie ale coś niecoś pamiętam...

Atanku brzuszek z każdym dniem wiekszy i piekniejszy.

Sweet ooo..o mące nie wiedziałam ale zapamiętam na wszelki wypadek. A co tam w ogóle u Ciebie?

pok mam nadzieję, że wypoczęłaś. Przykro mi, że ze staranek na razie nici ale tak jak pisałaś..może warto skonsultować się z innym lekarzem? Tulę i trzymam &&&&

Zafasolkuję ja niestety też mam bardzo często zapalenie spojówek bo noszę soczewki, poza tym alergia itd. Spróbuj sobie zrobić mocny napar z rumianku, ostudź(ma być lekko ciepły) i wieczorkiem(albo jak będziesz miała możliwość) zamocz płatki kosmetyczne w naparze, osącz i połóż na powiekach. Trzymaj ile wlezie, dopóki Ci się nie znudzi.
aaa...i potem pod oczy połóz krem bo rumianek wysusza troszkę delikatną skórę.

Kochana testy owu należy robić popołudni i 2 godz wcześniej nie pij za dużo, żeby hormonu nie rozrzedzić

Neciuszka to jak Ty wypróbujesz te kokardki to daj znać czy mocno czy lekko bo i ja spróbuje.

Fifka to Ty dziś wizytę u dżina masz??? Nie wiedziałam..kurcze....W takim razie &&&& mocne trzymam i czekam na wieści.

Ael no wybieram się a co, wygonisz mnie?:-D

Sil a Ty jak się czujesz?

Olciaa kochana, jak nie dostaniesz @ to leć do dżina bo widzisz ja tak ostatnio miałam i zastrzyki dostałam bo się okazało że zakrzepy się robia.

Dziurka, przypomniałaś mi, na oczka też świetna herbata, najlepiej taka z lodówki. W sensie parzycie sobie dwie herbatki, bo dwie torebki są potrzebne i te torebki do lodówki i na oczka. Mnie pomaga :)

A ja dziś się czuję strasznie śpiąca, zaraz idę na spacer z kuzynką i muszę jej powiedzieć, że nadal ma łóżeczko na zbyciu, bo mamy własne. I kot na mnie patrzy podejrzliwie, bo złożyłam wózek, pochowałam te odpinane bajery, a ona tam spała namiętnie :P

reklama
Sil takie torebki herbaciane to wiem, że dobre na sińce pod oczami.
To kocisko w wózku sobie przyspało? ale to może lepiej, żeby sie nie przyzwyczajał kotek bo potem będzie wskakiwał do Maleństwa.

A Magda własnie....ty wiesz kochana, że jak tak się wypościcie to co się potem będzie działo... łoooooo ino tylko siwy dym.:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry