zafasolkujęodzaraz
Fanka BB :)
Zaraz się statystyki w Polsce o kilka % podniosąA Magda własnie....ty wiesz kochana, że jak tak się wypościcie to co się potem będzie działo... łoooooo ino tylko siwy dym.![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Zaraz się statystyki w Polsce o kilka % podniosąA Magda własnie....ty wiesz kochana, że jak tak się wypościcie to co się potem będzie działo... łoooooo ino tylko siwy dym.![]()

spoczko dzisiaj i jutro da rade po południu :-) ale ja w niedziele rano wyjeżdżam na kajaki i będę dopiero wieczorem miała możliwość testować, a w poniedziałek o tej samej porze będę na imprezie i nie będę mogła zrobić testuzafasolkuje, a jak wrócisz z pracy ?
dzien dobry
co tam w trawie piszczy?
mignal mi suwaczek Ael i oczy mam w piec zlotych! jak ten czas szybko leci!
buziam
Pok no leci strasznie :-) dopiero co jej gadałam ,że w ciąży jest a tu za kilka tygodni ona będzie na porodówce :-) z rózwowym stworkiem na piersi
a u Ciebie jakieś nowości ?
hej kobitki![]()
Test nie wyszedł @ nie mawięcej na te testy już wydałam niż bym na krew poszła ... :|
Odebrałam to awizo i się okazało że w szkole jakiemuś wykładowcy nie płacą i informują mnie że to co płace za szkołę będzie szło do komornika . Przynajmniej jedno zmartwienie z głowy ....
Ael no wybieram się a co, wygonisz mnie?![]()
Po prostu lecę do łazienki i wiem co robić. Czasem zdarza się że nie jestem w stanie n czas nawet dobiec do łazienki....
Każda kobieta jest inna, ale ja wyraźnie czuję różnicę.
To taki typowy odruch ciężarnych które podczas chodzenia często choć jedną ręką tulą brzuszek. Ja tak bardzo często robię, nawet nie świadomie.

Taki uczucie jakby ktoś mnie piórkiem łaskotał po skórze od drugiej strony. Idealnie w miejscu gdzie jest maluszek (tak dosłownie centymetr pod pępkiem) To jeszcze jest strasznie subtelne i mogę to z czymś mylić. To był wieczór, położyłam się spać na plecach i rękę położyłam na brzuchu. Komiczne uczucie!!