• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Iwasku witaj! Samopoczucie kiepskie bo ta pogoda jakaś taka....nijaka. A kawke pewnie, czemu nie jeśli tylko masz ochotę.
Kurcze Wy się tu tak martwicie, uważacie na siebie a u mnie, pod moim balkonem jest przychodnia. I ostatnio na tarasie stałą kobitka gdzieś w 7 lub 8 miesiący ciąży i kopciła okrutnie. Stałam tak ze 20 min i patrzyłąm a ona wyjarała w tym czasie 3 fajki

Olciaa a może to jakieś chwilowe zaburzenie.

Z beta też różnie bywa. Ja np. standardową bete bez ciąży mam ok 2,5 gdzie dla niecięzarnych norma to ponoć poniżej 1. Ale Olciaaa u Ciebie ewentualnie coś powinno wyjść.

Ostatnia edycja:
reklama
Iwasku witaj! Samopoczucie kiepskie bo ta pogoda jakaś taka....nijaka. A kawke pewnie, czemu nie jeśli tylko masz ochotę.
Kurcze Wy się tu tak martwicie, uważacie na siebie a u mnie, pod moim balkonem jest przychodnia. I ostatnio na tarasie stałą kobitka gdzieś w 7 lub 8 miesiący ciąży i kopciła okrutnie. Stałam tak ze 20 min i patrzyłąm a ona wyjarała w tym czasie 3 fajki
Nie rozumiem takich bab, moim zdaniem jak dziecko urodzi się z wadami to matka powinna ponosić odpowiedzialność nawet dyscyplinarną.

hej dziewczynki, ponad tydzień mnie tu nie było...Jakoś brak czasu, chęci...jakaś taka deprecha mnie dopadła, nie wiem czemu.

I jak tam? zafasolkowała któraś w tym czasie?

Ja czekam do następnej owu :) może uda mi się do końca te płuca wyleczyć

Zafasolkuję to sobie wyobraź jak mi ciśnienie podniosła. Aż mi się gorąco zrobiło. Cholera, to ja cuda robiłam a tu taka hop siup ooo..i już i jeszcze nie szanuje tego daru

Laura kochana witaj! Jak Ty się czujesz? A jak Twój facet, poprawił się?
Niestety fasolek brak

fifka na ktora do ginka ?? ja sie nadal doczekac twoich wiesci nie moge ;-) bo mamy podobne dziecko w sobie wiekowo ;-) ahh ;-) czekam z utesknieniem jak na swoja wizyte we wtorek ;-)

oolcia <głaszcze> napewno najlepsze dla ciebie teraz to betka krew albo wizyta u ginka ... nic innego niema a czekaniem moze czasem zaszkodzic...

co do klusek tartych nigdy nie robilam nie pomoge... ja mam dzis makaron z sosem pomidorowym i kukurydza ;-)mniam kukurtydza ;-)

dziurka a jak u ciebie ostatni dzien clo ??

Tylko was zostawić i naprodukowały :P

Dziurko może i ja na obiad się wproszę ;) jak mi mój nie wyjdzie ;) ziemniaczki już się gotują :D surówa już gotowa "gryzie się" :)

zafasolkuję ja mam tzw zespół suchego oka i kazała mi doktorka przemywać oczka świetlikiem i kłaść torebki na powieki. Do tego krople tzw sztuczne łzy - nawilżające.

Eh Dziureczko takie baby bym własnoręcznie udusiła . Nie paliłam i nie palę. Mam wyrzuty jak sobie wypiję kawę lub lampkę wina do obiadu.
W bloku mojej teściowej mieszka młoda kobieta pije i ćpa. Ma małego synka.Facet w więzieniu -złodziej. Czasem o 2 w nocy z nim łazi po ulicach. Nie płaci za mieszkanie. Jak mają ja eksmitowac zachodzi w ciążę...ze szpitala wraca bez dziecka. Tak juz było dwa razy. Mieli jej odebrac tego chłopczyka ale ponoć znalazła prace i dziecko nadal mieszka w tej patologii. Nie rozumiem naszego prawa.

reklama
Neciuszka to jak będziesz nad Ostrowcem to krzycz, na pewno usłysze:-D

Iwasku też nie rozumiem ani takich ludzi ani takiego systemu, który nie potrafi zrobić z tym porządku. Mało tego, na mojej ulicy w takim rozpadającym się domku mieszka dziewczyna. Ma ona 26 lat(wiem od sąsiadek) i trzy córeczki. Prześliczne te dziewczynki, urodę mają jakąś cygańską chyba, pewnie po ojcu jakimś takim. I kiedyś byłam z psem na spacerze a ta najmłodsza dziewczynka mająca tak na oko ze 2 latka chodziła sama po ulicy i płakała bo nie umiała wrócić do matki. Boże....nóż się w kieszeni otwiera.
A co do wyrzutów sumienia to ja też nigdy nie paliłam i jakoś specjalnie nie piłam(czasem przy jakiejś tam okazji), o innych używkach to juz w ogóle nie ma mowy. I tak suszę głowę mojemu małżowi, że za dużo pali, że nie dba itd.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry