• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Ael a pfff......

Nie pffukaj mi tutaj, powiedziałam zastanowię się :-P Z resztą będzie Ci się chciało do Oleśnicy tarabanić?

Fifcia to jutro impreza skypowa ? :-D Aelka może sobie słuchawki zainstaluje i Skype :-D hahaha

To Fifki urodziny :-P, u mnie nie będzie dżampry skypowej, ja nie mam sluchawek i mikrofonu i nie bede seee instalować skajpa :-P Zapomnij :-D

Fifka, przez Ciebie mam schizę :( bo moje pod pępkiem to niezmiernie rzadko siedzi, zazwyczaj tuż nad spojeniem łonowym :( i teraz się martwię, że coś nie tak :( o, właśnie mnie myzia na dole

Kochanie wszystko jest normalne, że najpierw czuje się ruchy maluszka w samym dole. Jeszcze parę tygodni i dzieciątko zacznie śmigać po całym brzuszku, a wtedy dopiero będziesz przeklinać kopy w żebra :-)
Się nie martw.

Ael a do dżina się nie umawiałam , nie chce żeby mnie wzięła za jakąś paranoiczkę . Z resztą na wizytę będę czekała z jakieś 2-3 tygodnie bo chodzę na NFZ .

Kochana ale jakieś wyjaśnienie, czemu brak @ i testy negatywne musi być prawda? Poza tym, nie wychodzisz na paranoiczkę tylko na osobę, która o siebie dba, a to dwie różne rzeczy.
Hipochondryk paranoik to nawet do lekarza idzie o 6 rano z bólem małego paluszka. A Ty starasz się o dzidzię i dla Ciebie jest to bardzo ważne.

Neciuszka kiedy termin @?

Dziurko Facet się poprawił i to bardzo :) leczę jeszcze te płuca, ale jest dużo lepiej. Tylko jakaś taka przygnębiona chodziłam dłuższy czas.
Kurczę a już myślałam że poprawię sobie humor nowymi fasolkami :) a i widzę pełno nowych twarzy :) troszkę się zmieniło przez ten czas :)
Już się nie mogę doczekać kolejnej owulki :) lada dzień ciocia przyjedzie ;/ :wściekła/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry