• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

9 dni po owulacji a do @ 4 dni :]

A Cię skaranie boskie broni, byś robiła testa teraz!!! A jak wyjdzie negatyw będziesz ryczeć, nie ma mowy, czekaj tydzień za karę!

Dziurko Facet się poprawił i to bardzo :) leczę jeszcze te płuca, ale jest dużo lepiej. Tylko jakaś taka przygnębiona chodziłam dłuższy czas.
Kurczę a już myślałam że poprawię sobie humor nowymi fasolkami :) a i widzę pełno nowych twarzy :) troszkę się zmieniło przez ten czas :)
Już się nie mogę doczekać kolejnej owulki :) lada dzień ciocia przyjedzie ;/ :wściekła/y:

Oj kochana Ty dalej masz z tymi płucami? Oj, a facet o Ciebie dba?

reklama
Lauraa ale pamiętaj że każda @ to nowa szansa na fasolke

Ael jak Ty się zastanawiasz czy gościa wygonisz czy nie to ja dziękuję bardzo za taka wycieczkę. :-D

Fifka to się chyba 15.08 urodziła czyż nie?

ja się urodziłam 14.08 to i tak dzień po dniu :)
Ael walczę walczę, zawsze miałam problemy z drogami oddechowymi, jak byłam dzieckiem miałam astmę. I teraz obojętnie jaka infekcja walczę z oskrzelami albo płucami. Dlatego też będę bała się rodzić naturalnie, bo słyszałam w ciąży mogą być nawroty duszności. ale do tego to jeszcze dużo czasu.
Nieciuszka laski mają rację wstrzymaj się :)

parę dni po @ zaczne sobie stosować ten mini mikroskop owu od Rafała ale i tak dla pewności do gina zajrzę :)

reklama
fifka ma w poniedzialek urodzinki jutro wyprawia i ma gosci :-)

NECIUSZKA nie rob teraz zawczesnie !!!! mnie kusilo nie raz i nie raz jedna krecha wstrzymaj sie bo stezenie hormonu za male a pierwszy mocz napewno polecial w wc !!! nie wolno bo bedziemy bic !! w 12dc od owu jest nikla szansa wiec nsajlepiej dzien przed lub w dniu @ !!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry