• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Wynik ankiety:
Na 48% będzie to chłopczyk. Na 52% będzie to dziewczynka.

Srutututu majtki z drutu, widocznie mój syn nie będzie skrywał żeńskiej strony swojego ja XD

Ależ zrobiłam dobre śledzie, kurcze nooo, sama aż się poklepałam :-D

Wynik ankiety:
Na 48% będzie to chłopczyk. Na 52% będzie to dziewczynka.

Srutututu majtki z drutu, widocznie mój syn nie będzie skrywał żeńskiej strony swojego ja XD

Ależ zrobiłam dobre śledzie, kurcze nooo, sama aż się poklepałam :-D

Ja chcę śledziorka :) kurcze poparzyłam się :( i mnie łapki bolą teraz.

Mój genialny szwagier uruchomił właśnie możliwość nadruku zdjęć na koszulki poduszki itp :D

nie no ja chce jak najszybciej wiedziec ;-) co bedzie ale na 100% bede wiedziec w lutym lub marcu ;-)jak sie urodzi ;-)

ael nie rob mi ochoty bo zaraz bede musiala isc do lodowki po koreczki sledziowe ;-P

czesc dziewczynki!:-) ja wczoraj nie dalam rady wejsc na net, bo dopadl mnie czyrak i meczylam sie z nim cala noc...:wściekła/y: ale dzis jest juz lepiej...czyrak byl na doopie, wiec lezalam caly czas:-( dlatego obiecuje, ze nadrobie WAS,ale pozniej, bo zaraz moj zabiera mnie do kina;-) medzy nami lepiej:-)

a dzis zobaczylam, ze moj sluz jest jakis taki rozciagliwy i, temp wzrosla do 36.9 (dowcipnie), wiec dzis dzialamy z moim, prosimy o fluidki i kciuki&&&&!

Ja chcę śledziorka :) kurcze poparzyłam się :( i mnie łapki bolą teraz.

Od czego się poparzyłaś? Nu nu nuu!
Ja zrobiłam śledzika, bo teściu zamiast tych w occie kupił solone, to wymoczyłam w wodzie, potem w occie, pokroiłam pomidory bez skórki w drobną kostkę, cebulę w drobną kostkę, czosnek wycisnęłam, natkę pietruszki naciachałam, dałam keczupu, oliwy, cukru, soli, pieprzu ziołowego majeranku i ziół prowansalskich i tak to genialnie smakuje. Dałam po łyżce na bułkę dla mnie i mojego na spróbowanie, to się mój zajada i mówi, że wpierw czuć słodycz, potem śledzika a na końcu jest już ostre przez czosnek.
Coś w sumie z niczego bo nie wiedziałam na początku co zrobić z tymi śledziami, bo ni majonezu ni kapki śmietany w domu.

Fluidki dla Milii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ano zachciało mi się rogalików i jak wyjmowałam źle blachę złapałam :( mam nauczkę ;)

Tak w temacie temperatur, mierzę ostatnio i przez ostatnie 4 dni wzrosła mi temp do 37,2 cały czas taka się utrzymuje mam nadzieję, że to nic złego?

Ja fludików nie mogem to daję &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :)

Ostatnia edycja:
a ja żem jest. Byłam roche na mieści i zakupiłam eklerki, które oczywiście skonsumowałam. Pyszne były..ha!

Fifka kobieto gdzie Ty jesteś? Zara napiszemy jej eska

Milia milionny &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry