• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
milia ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
neciuszka jak tempka w gorze to super bo spada dzien przed lub w dniu @ i to świadczy o @ a jak sie utrzymuje i minimalnie spada to dobrze bo tp zwiastuje nam dobra nowine wiec trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;-) a raczki te oparzone to pod wode odrazu poszly? mam nadzieje a najlepsza na oparzenia jest masc-zel term cool czyjakos tak to sie pisze :-)

no fifka czekamyyyyyyyyyyyyyy :-)

neciuszka fajny smerf :-) on to sprzedaje takie koszulki z naddrukami ??

Ostatnia edycja:
milia ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
neciuszka jak tempka w gorze to super bo spada dzien przed lub w dniu @ i to świadczy o @ a jak sie utrzymuje i minimalnie spada to dobrze bo tp zwiastuje nam dobra nowine wiec trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;-) a raczki te oparzone to pod wode odrazu poszly? mam nadzieje a najlepsza na oparzenia jest masc-zel term cool czyjakos tak to sie pisze :-)

Nie dziękuję za fluidki i kciuczki :*
A raczki oczywiście poszły po zimną wodę, maści nie mam niestety, ale moje kochanie jak zobaczyło to stwierdziło że się dziś mną zajmie :D

Tak sprzedaje, robi na folii czyli to co wkleiłam z johnym bravo lub to co dziś to jest nadruk zdjęcia. Może zrobić na twojej koszulce lub komplet on zajmuje się zakupem koszulki lub czegos innego na czym się da :) zawsze robi kilka projektów i daje do akceptacji. robi również wizytówki, ulotki i takie tam, a ja obecne pilnuję mu interesu i papierków przede wszystkim żeby z wprawy nie wyjść :)

Ostatnia edycja:
Aaa i jeszcze poduszkę można zrobić, puzzle, podkładkę pod myche tą techniką :)

chciałam wam wstawić obrazek żaby z jaką szykuje teraz koszulkę ale coś mi nie chce :( ale jak wpisze się w google zielona żaba 3d w grafikach to wyświetli taką z pomarańczowymi kończynkami fajna jest :)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry