• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
hejka a ja bylam na zakupach w biedrace i za darmo bo pani przedemna zostawila cytryne wiec mam do herbatki :-)
a jak nie bedziecie krzyczec na mnie to wam powiem co kupilam z mezem bo nam nie wolno do takich sklepow chodzic ;-) ale jest w kartonie na strychu ;-)

fifka <głaszcze> to najgorsze jak mowia ze nie przyjada wspolczuje ale wiesz ja tez tak nie raz mialam a nie raz mnie zbywali spozniali sie godzine dzwonie gdzie sa a oni mowia ze niedojada jednak... aja z wszystkim gotowym na stole dlatego od jakiegos czasu robie urodzinki w gronie rodzinnym i jedna lub 2 kumpele jesli moga to przyjda jak nie to ich strata ;-)

milia ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&;-)

uuu ael nie w sosie to ja lepiej nie mowie co kupilam bo mnie pobijeeeeee .....:baffled::confused:

zgadlas ;-)
GetImage.ashx
;-) i wanienke za 18 zl zielona ;-)
GetImage.ashx
z zebra ;-)
GetImage.ashx

Ostatnia edycja:
Fifka, no normalnie aż mnie zatchło, jak o tym lapku przeczytałam. Nie chodzi o fale czy coś, ale właśnie o grzanie. Kup sobie stolik kobieto, za 15 zł.
Super, że chłopak :) ciekawe, czy to faktycznie ruchy, bo wcześniutko by było

Dziurka, dzięki za zainteresowanie :) mój reanimował neta u koleżanki mej :) i nam zeszło do północy prawie

Atan, po łapach masz :P

Ale zagrzmiało... A ja tak wciąż analizuje pogodę, bo dziś miałam ślub brać :P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry