• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Zrobisz, jak uważasz, ale ja sądzę, że 12 tydzień to za wcześnie na tak duże zakupy. Może jest w tym coś z przesądów, ale ja bym się zwyczajnie bała. Oglądać można, ok, ale potem będą jeszcze okazje. My byśmy wózka nie kupili, gdyby nie to, że za 350 zł... i za jednym kursem. łożeczko też promocyjnie, więc kupiliśmy, ale jakby to był 12 tydzień, nawet bym nie zadzwoniła.
A co do różowego wózka. A jak drugi będzie chłopak, to co, wywalisz? Ja bym na Twoim miejscu szła w uniwersalne kolorki

reklama
Hej!
Nadrobić nadrobiłam, ale i tak większość pozapominałam:-) Muszę częściej bywać, jak będę na bieżąco łatwiej będzie:-)
Z tego co zapamietałam:
Fifka gratuluję chłopczyka
Mineralna, Dagne gratuluję dziewczynek. Baardzo podoba mi się imię Kalina:-)
Pomogłabym w wózkach, ale póki co kompletnie się na tym nie znam:zawstydzona/y:

Atan z doświadczenia Ci powiem,że te trójkołowce się na wyprawy po prosciutkich równiutkich chodniczkach nadają :-) lepsze są duże pompowane koła no i 4 ;-)

i też mam wrażenie ze szalejesz kobieto trochę, jeszcze dwa trymestry przed Tobą :-)

a ja zasnelam :-) sorki ja po prostu w goracej wodzie jestem kapana a ciuszkow na razie nie kupuje bo niewiem co mam w brzuszku ;-)i niewiem jaki rozmiar ;-p ale co se kupilam to lakier pękający :-)

mijenka no nie ladnie z jego strony <głaszcze><tuli>:-*

a zamiast wozka moge kupic sobie posciel do lozeczka nie bedziecie krzyczec ??i po łapkach bic ??

Ostatnia edycja:
no właśnie nie żartuję:-( a zaczęło się od tego, że powiedziałam, że nic by się nie stało, gdyby pozmywał gary, pozamiatał mieszkanie i odgrzał obiad jak ma wolne:-(
wymagam wiele?

Atanku ja nie będę;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry