reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
to LH i FSH to ma jakies nazwy, czy jak tak powiem w laboratorium to babki zakumają o co kaman?
ja zapytalam dzis i babka wiedziala o co chodzi...tylko troche drogie te badania LH i FSH w sumie 44zl

Ja w życiu nigdy bym ani bym języka nie zamoczyła w alkoholu.

eee tam...nie popadajmy w paranoje, ja od czasu do czasu pije winko, ewentualnie martini, bo lubie i to mnie relaksuje troszke wieczorkiem. poza tym dzidzia nie jest polaczona z matka do jakis 2 tygodni od zaplodnienia, no a potem to juz kobieta sie dowiaduje, ze jest i wtedy koniec:-) zero alkoholu...

mnie jakos tak meczy ten @, boli mnie brzuch i ciagle bym spala...dzieki Bogu mam wolne i moge dowolnie sie wylegiwac:tak:

Neciuszka...a ty kiedy testujesz? bo my jakos podobnie mialysmy @

kobiety zapisałm sie juz do inneg ogina, podzwoniłam po znajomych , poczytałam i jestem dobobrej mysli :)) mam wizyte na 14 wrzesien

dagne: zaprasza md omnie do biura zimnica, naubierana siedzę i mam trupiaste palce,

Mineralnakocica: no tak :) pierwszy miesiąc starań.. 31 dzien cyklu i narazie ni ma @.. zobaczymy co dalej ;)

Lamia: to jak bedziesz do gina szła to który to tydzien będzie?

Marta: A to przesyłam fluidy ≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈

ja zapytalam dzis i babka wiedziala o co chodzi...tylko troche drogie te badania LH i FSH w sumie 44zl

eee tam...nie popadajmy w paranoje, ja od czasu do czasu pije winko, ewentualnie martini, bo lubie i to mnie relaksuje troszke wieczorkiem. poza tym dzidzia nie jest polaczona z matka do jakis 2 tygodni od zaplodnienia, no a potem to juz kobieta sie dowiaduje, ze jest i wtedy koniec:-) zero alkoholu...

mnie jakos tak meczy ten @, boli mnie brzuch i ciagle bym spala...dzieki Bogu mam wolne i moge dowolnie sie wylegiwac:tak:

Neciuszka...a ty kiedy testujesz? bo my jakos podobnie mialysmy @

Nie wazne jakby sie stało to bym sie obwiniała, że to napewno przez alkohol.

reklama
Aelka, żebyś tylko nie zaczęła rodzić jak ja przyjadę, jak się z teściem Twoim dogadam jak do szpitala pojedziesz z P. ? :-D

Teścia nie będzie cały październik w domu, na miesiąc jedzie na rehabilitacyjny do szpitala.

Neciuszka proszę bardzo :-)

Mineralna normalnie chcesz chyba ode mnie oberwać, NIE PISZ PODWÓJNIE postów jeden pod drugim! Ty ty tyyy niedobra :-p
Edytuj pościki.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry