reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ael mój też tak często robi... najpierw coś powie... widzi moją reakcję i nagle "żartowałem"........ próbuje to wyplenić bo czasem naprawdę można się porządnie przez głupotę pokłócić.

Fifciu, mój od razu mówi że żartował, ale niestety ja nie. I potem nie potrafi w ogóle w żaden sposób załagodzić sytuacji, nie myśli w ogóle o tym. Jakby mało go to obchodziło.
Najgorsze jest to, że dziś zaczynam w sumie 8 miesiąc a nie potrafię się przez tego idiotę z tego cieszyć...

Hej dziewczyny!

Dołączam do waszego grona:)
Co prawda nie staraliśmy się z mężem o dzidzie, ale tak jakoś wyszło w tym miesiącu, że prawdopodobieństwo jest spore.
Wiem, że za pierwszym razem rzadko się udaje, ale już tak sobie nawkręcałam i oczytałam się was, że zaczęłam trzymać kciuki;)
Normalnie jakiś skrywane instynkt we mnie obudziłyście czy coś;P
Dziś powinnam dostać @, zobaczymy co to będzie.

Witam serdecznie, fajnie że obudziłyśmy instynkt w Tobie i miejmy nadzieję, że z pozytywnym testem :-)

reklama
Tule Ael :* My cieszymy się za ciebie! :-D

Milia
ja zdenerwowałam się tylko słysząc to, teraz mi to koło dupy lata... Już koleżanka wie że ma siedzieć cicho!

Ael: o to juz rozwiązanie blisko , gratulacje z okzaji przekroczenia nastepnego miesiaca ciąży, ciesz sie z tego z nami :-)
A faceci są to takie dziwolągi, ze z nimi trzeba twardą ręką, i dobrze ze mu wszystko wygarniasz na gorąco, ja też tak mam. Może przypomnij mu że nosisz waszego potomka pod sercem, bo może zapomniało mu sie ;-), i żeby zmądrzał jak na ojca przystało.

Fifka: a po co ta znajoma ci takie rzeczy opowiada???? To chyba nie ta co odnawiasz z nią znajomość ????? Nie słuchaj tego ,przeszłość jest przeszłością !!!!!! Olej te informacje !!!!!!!

sleepy: witam i powodzenia

Podpisałm i od 31 zaczynam szkolenie 24godziny, 8 spotkań w godzi 16.30-19 tej będe miała cały dzien z głowy, i bede musiał sie z jedzonko zaopatrzyć , bo nie dam rady po pracy do domu dojechać i spowrotem, no chyba ze sama odważę się jechać autem

Ael - dzięki. Tylko biednego M. by mi było szkoda, bo on mniej entuzjastycznie podchodzi do tematu. Teraz mieszkamy u moich rodziców, mieszkanie nasze odbieramy w maju dopiero i z kasa krucho do tego czasu. A i pożyć w wolności by chciał trochę. Ale jak pisałyście- zawsze będzie jakieś ale. A ja pracuję w domu i sama sobie czas pracy wyznaczam, więc myślę, że mi bez różnicy - po co czekać:)
Pytanie mam jeszcze. Nie ma testów, które wykrywają ciąże wcześniej niż parę dni po @?? Znalazłam jakieś które się tak reklamują. Nie wiem czy wytrzymam jeszcze parę dni;P

sleep: ja radzę poczekać, ale nie wiem jak z badaniem krwi, czy mzna tak wcześnie zapytaj o to dziewczyny .

mijenka: no to do dzieła :)) dobieraj fryz, czesz i bedzie git, a macie komputerowe dobieranie fryzu, bo polecam taką stronke ja sie zalogowałam
http://wirtualnyfryzjer.onet.pl/
a mam do ciebie pytanie w związku z włosami, masz jakiś sposób na przetłuszczanie sie bo muszę myc włsy co 2 gi dzien, bo robia mi sie kluski a teraz to juz gorzej,jeden dzien pochodze i juz znowu do mucia.
I jeszcze z jakiej farby , może wiesz wyjdzie fajny czekoladowy brąz, bo nie wiem jaka kupić?? a mam teraz takie wypłowiałe ni rude, ni mahoniowe

Ostatnia edycja:
Sil przestrzegał przed głaskaniem, masowaniem i obejmowaniem.... (bo jak wczoraj miałam skurcze do tak go obejmowałam i lekko uciskałam z bóu)

Lamia ta sama koleżanka. Okazało sie że mój były po rozstaniu do niej latał i opowiadał nasze życie... o_O Boże co za nienormalny człowiek... I spokojnie... nie przejmuję się tym... mam go w dupie. Teraz najważniejszy jest mój kochany mąż który jest jego przeciwieństwem! A były niech gnije we własnym sosie... tylko rozmawiając o tym się zdenerwowałam (az mały mnie skopał na uspokojenie) Już jej mówiłam ze wyjaśniłyśmy sobie przeszłość i zamykamy ten rozdział i kończymy rozmowy.

reklama
Ael - dzięki. Tylko biednego M. by mi było szkoda, bo on mniej entuzjastycznie podchodzi do tematu. Teraz mieszkamy u moich rodziców, mieszkanie nasze odbieramy w maju dopiero i z kasa krucho do tego czasu. A i pożyć w wolności by chciał trochę. Ale jak pisałyście- zawsze będzie jakieś ale. A ja pracuję w domu i sama sobie czas pracy wyznaczam, więc myślę, że mi bez różnicy - po co czekać:)
Pytanie mam jeszcze. Nie ma testów, które wykrywają ciąże wcześniej niż parę dni po @?? Znalazłam jakieś które się tak reklamują. Nie wiem czy wytrzymam jeszcze parę dni;P
w dniu @ juz powinno coś wyjść, czasem po 10 dniach od owu też test wychodzi +

Sil przestrzegał przed głaskaniem, masowaniem i obejmowaniem.... (bo jak wczoraj miałam skurcze do tak go obejmowałam i lekko uciskałam z bóu)

Lamia ta sama koleżanka. Okazało sie że mój były po rozstaniu do niej latał i opowiadał nasze życie... o_O Boże co za nienormalny człowiek... I spokojnie... nie przejmuję się tym... mam go w dupie. Teraz najważniejszy jest mój kochany mąż który jest jego przeciwieństwem! A były niech gnije we własnym sosie... tylko rozmawiając o tym się zdenerwowałam (az mały mnie skopał na uspokojenie) Już jej mówiłam ze wyjaśniłyśmy sobie przeszłość i zamykamy ten rozdział i kończymy rozmowy.
ja na takie kuleżanki uważam, bo nigdy nie ma pewności o co im tak na prawdę chodzi

A po te badania krwi to do gina czy jak? mało obeznana jestem...
idziesz prywatnie do laboratorium i robisz, ale to też w okolicach @

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry