reklama

Starania po raz pierwszy :)

okres czsem wystepuje szybciej niż powinien. ja bym zaczekała i zobaczyła jak nie zrobi sie obfity jak nie to bym test zrobiła

Tylko, że test robiłam we środe popołudniu i wyszedł negatywny, tak więc mysle, że to jednak okres... ale uwierz mi nigdy mi sie takie coś nie wydarzyło... a co najważniejsze nie boli mnie brzuch... Jak zawsze miałam mieć okres to np. na dwie godz. przed strasznie bolał mnie brzuch i wtedy wiedziałam, że zaraz się zacznie... a teraz zauwazyłam to przez przypadek jak poszłam do WC....

reklama
Cześć dziewczynki...

Słuchajcie, @ powinnam dostać we wtorek lub środa, czyli za 4-5 dni... ale dzisiaj zauważyłam lekkie plamienia.... koloru różowego.... w sumie brzuch mnie nie boli... wcześniej mi sie to nigdy nie zdazyło, jak miałam dostać okres to od razu było mocno czerwone i to w sporych ilościach...?? co o tym myslicie???

ja wlasnie mialam tak samo...tez plamilam i zaczal mnie bolec brzuch a teraz juz 3 dzien mam tak obfite krwawienie, ze hej. podejzewam, ze to poronienie...
ale tez nie zawsze @ zaczyna sie od normalnego krwawienia. moze tobie juz sie zaczyna

sun nie chce ci robic nadzieji bo na implantacje chyvba za puzno ale kto wie moze dłuższy cykl :-)
bo ja jedna nitke rozowa tez przed @ terminem pamietam ze mialam ale nie plamienie...

truskawcia super tylko ja sie rozkleilam az maz palze zrobil bo ja bardzo uczciowa i reaguje strasznie placzem ;-p maciezynski mi sie wlaczyl... no i facet w kinie za szybko kamere wylaczyl a miall w miare dioobbrehj jakosci ale nie znam kurcze koncowki calej...

Milia- wszystko możliwe, ale to że @ Ci się pokręcił też jest możliwe, bo mi odkąd zaczęłam starania też się zmieniło, co rusz to inne dni he he a wcześniej miałam dokładnie co do dnia :-) Lekarz Ci na pewno nie zaszkodzi :-) uważaj na siebie :-)

Atanku- jej niedobrze :-( może smaruj sobie nóżkę czymś :-) i dbaj o brzuszek :-) <tuli>
Oooo to muszę sobie obejrzeć :-D

Sun- zalecam czekanie :-) @ z emocji może się poprzesuwać :-)

Ostatnia edycja:
Atan ja nie robię sobie nadzieji.... wiesz moje cykle trwają ok. 38 dni... robiłam w środe test ale popołudniu i wyszedł negatywny... więc nie robię sobie nadzieji, ale dziwne są te moje objawy...

Milia, dzwoń do lekarza i postępuj jak Ci poradzi. Osobiście, gdyby nie robiła testu i mnie takie krwawienie się zdarzyło, którego nie miałam wcześniej i trwało nie tylko w nocy ale w ciągu dnia, to skontaktowałabym się z lekarzem.
Sun, czy Ty zrobiłaś test przed spodziewaną @?? od razu za to klaps! poczekaj, jeśli to małe różowe plamienie, to zrób testa w dzień @.

Cześć dziewczynki...

Słuchajcie, @ powinnam dostać we wtorek lub środa, czyli za 4-5 dni... ale dzisiaj zauważyłam lekkie plamienia.... koloru różowego.... w sumie brzuch mnie nie boli... wcześniej mi sie to nigdy nie zdazyło, jak miałam dostać okres to od razu było mocno czerwone i to w sporych ilościach...?? co o tym myslicie???

że miałaś trochę stresów i @ przyszła wcześniej

reklama
Ale nieciekawie na forum....

Fifka, dzwoń do lekarza i nigdzie sama nie jeździj, niech Ci ktoś przywiezie i na ginekologię marsz, to się powtarza, nie ma na co czekać, ja z bólem pojechałam, a Ty ze skurczami czekasz....

Milia, to samo, telefon i na ginekologię, nie na pogotowie, od razu na szpital, bo tam muszą przyjąć. Nawet, jak wyśmieją, to bedziesz wiedzieć

Sun, za test przed terminem masz po łapach :P i wiedz, że mógł zwyczajnie nie wyjśc, tyle dni.... Olaboga :P A teraz spokojnie czekaj, bo wszystko mogło się przesunąć po prostu, albo faktycznie hormony zwariowały

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry