reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ja mam lekarza prowadzącego z tytułem specjalista ginekologi, położnictwa i chorób kobiecych, nie wiem czy to ma jakieś znaczenie... nic nie wybierałam u siebie w miejscowości. Bo mieszkam pod Rzeszowem (w sumie wyjeżdżając z niej jestem od razu w Rzeszowie;p). U nas w gminie jest ginekolog i położna, ale do tego ginka nie chciałam iść. A położna? możliwe, że każdy zameldowany w gminie podlega pod nią?? ja nic nie wybierałam...

reklama
Dziewuszki położną macie (przynajmniej powinniście mieć) wybraną już dawno, popytajcie rodziców, bo położną wybiera się chyba w wieku 13 lat dziewczynki :-)

Mart- a ilodniowe nasz cykle? :-)

Ostatnia edycja:
Hej kobitki :) dopiero teraz się zwlokłam do was :)

Zajęłam się projektem ulotki dla mijenki :), jeszcze muszę przez weekend sklep allegro zrobić :) i przycisnąć braciszka ciotecznego o stronę internetową.

Widzę , że nie wesoło tutaj dziś :(

Mila, Fifka dzwonić ale już do ginów i dbać mi tu o siebie
No z tym wyjściem zza winkla na mochera ależ to by był widok :D

Kurde to nie wiem teraz chodze do ginekologa w jastrzębiu a rodzic będe gdzie indziej i w innym miejscu mieszkam niz mój gin bo w pawłowicach a nie w jastrzębiu do jastrzębia dojeżdzma bo w pawłowiach nie ma gina bo to wieś

ja tez nic nie weiem zebym miała jakąś położną przyznaną. Może jak pójdę 14tego na wiztyę to mi tam w rejestracji coś powiedzą.

Mam chyba pierwsze mdłości ,i jakiś tak mnie piecze tak niżej niz w gardle, ja chce do domu a tu musze siedziec 3 godziny

mineralna: i mnie w miście szłyszałm ze położna kosztuje mięzy 500-1000 zł ale nie wiem co obejmuje ta kwota, bo na razie nie dopytywałam się .

Ostatnia edycja:
Neciuszka- walcz, walcz chętnie obejrzę ten internetowy sklep :-D

Mart- a teściorka nie robiłaś? :-D nie korci Cię? A wcześniej (przed) jakiej długości cykle miałaś? :-)

Lamia- gratuluję pierwszych mdłości :-D

Lamia: jak piecze to może byc zgaga . Gratuluje pierwszych mdłości :)

Lamia: mam pytanie osobiste nie musisz odpowiadać. twój jak sie rozwodził to najpierw miał separacje czy odrazu rozwód i ile to trwało?

reklama
Truskawcia: w liceum miałam ok 29 dni. Tescik chciałam zrobić 1 września.. chociaż może w ten weekend mnie przykorci ;p Tym bardziej,że M nie pozwala mi robić testów bez siebie ;p - bo mówi,że chce być przy tym :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry