reklama

Starania po raz pierwszy :)

Neciuszka- walczzzz! :-D pochwal się Nam jak skończysz :-D

Mart- Oooo ja też mam czas do 1-2 września :-) wiesz jakby co, to weekend się zaczyna właśnie :-D trzymam &&&& mocno żeby były II :-D

Mineralna- to się bardzo ładnie Twój mężczyzna zachował :-D mój to chyba nie uwierzy jak się w końcu to stanie :-p

Ael- no tak, facet wszystko wie :-D :-p

Sweet- ja tam nie wiem czy przez wiesiołek, ale (jeśli nie ma żadnych grudek) to biały śluz ( o różnej konsystencji) jest normalny :-) ja mam taki w ciągu cyklu w dniach niepłodnych. Raz gęsty, raz rzadki jak woda, ale jest biały :-p

reklama
Uwierzy napewno , aż zaniemówi :)

nie tutaj nie ma o tym mowy tu chodzi o rozwód poprsotu no i ustalenie widzen z dziecmi bo od kiedy nie sa ze soba on nigdy dzieci nie mógł wziąść a nie bił nie moelstował nic z tych rzeczy bo jakby bił itd to by w pozwie napisała. tylko mógł je widziec pod jej kontrolą.

Lamia: ile twój płaci alimentów?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mineralna: jesli ta zonak twojego jest łasa na kase, to niech twój powie jej ze jak zmieni na rozwód to zaoszczędzi, bo tak to bedzie musiał wiecej płacic, a tak to szybk sie skonczy i bedzie miała to z głowy

Lamia: ona chce z orzekaniem o jego winie, ale ona nie mażadnych dowodów na niech a ona, on ma nagrania jak się kłóci jak na dzieci krzyczy jak się na nich krzykiem wyzywa w czasie jak oni sie awanturuja ( mój oczywiście nie krzycyz an tych nagraniach), okrada dom bo wynosi rzeczy z domu bez jego zgody, utrudnia mu kontakt, wyjechała na 3 tygodnie do włoch bez jego zgody, a mój ma za uszami tylko tyle że mnie poznał i chciał rozwodu, a oni generalnie żyli z soba bo dzieci ona nigdy nie przypuszczała że on odejdzie bo dzieci jej sławne zdanie ciekawe który twój kolega ma taka młoda żone bo ona 9 lat jest od niego młodsza, na nagraniach słychac jak mówi że odejdzie od niego, zażadała 2tys alimentów a jest zdolna do podjęcia pracy. dostaje narazie od niego 1300zł płaci kredyty a ona z opieki ciagnie kase bo powiedziała że nie daje na dzieci co jest kłamstwem i jak sprzeda dom itd to pójdzie i pokaże kwitki ż epłacił bedzie musiała wszystko zwrócic, a na allegro wydaje miesiecnzi miesiąc w miesiać 500-600zł na ciuchy na jakies peeling kawitacyjne a mu powie żeby dziekcu na urodizny spodnie kupiłi

ile tój płaci aliemntów?

ona cwana bo dom sprzedadza za 280tys, spłąca kredyt z tego z reszty kasy dostanie on i ona połowe czylu ok 70tys i dostanie hektar pola ona i on.ale i tak wiemy że siostra z bratem jej ja oszukaja bo to taka rodizna dziwie sie że go nie szanowała. skoro ona za nastolatki nie miała prądu gazu mama jej brała kredyt na 7 tys i kupowała se buty zamiasyt popłacic on ich z długów wyciągnął oni mieszkali na takiej melinie że ubikacje to mieli na podwórku dla całego bloku.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mijenka- a nie cykłaś potajemnie fotki? :-D

Mineralna- oj ciekawa jestem bardzo jak zareaguje :-) a jeśli można, jakie Twój M. na duże dzieci? :-) Bo wiem, że jest w Pl prawie coś takiego, że w pewnym wieku dzieci mogą np. powiedzieć z kim chcą mieszkać :-) A Twój jak nie ma przyznanych alimentów przez sąd to lepiej żeby jej nie płacił. Alimenty zarządzane są z zależności od zarobków, od tego czy ma jeszcze kogoś na utrzymaniu :-)

Ostatnia edycja:
Jkaby nie płacił to pogorszy swa sytuacje w sądzie.ona nie ma pracy bo nigdy do pracy nie chciała pójśc. domnik ma 5 a amadeszu 2.

Mój to nie M tylko A.

zdziwi sie że ma takie nagrania jak ona krzyczy wrzeszczy w niebo głosy

tak i dwa wpływ maja kredyty i to że ja w ciazy jestem też bo chodzby nawet ja nie mam wykształcenia odpowiedniego bedzie mi ciezko znaleśc prace a ona ma średnie tak sie wywyrzasza że ma średnie pf jak muj jej załatwił to że zdała pisał jej zadania domowe bo jak ona potrafi napisac słowo może przez rz no to sory,.

umowa zlecenie w sądzie nie jest brana pod uwage nie?

Fifcia Ty tego nie bagatelizuj ! Marsz do ginka albo na odział ginekologiczny !

Widzę,że z rana znów ciekawe tematy :-p rozwody :-) moi rodzice są po rozwodzie :-) ale ja już byłam pełnoletnia moja sis dostawała na siebie tylko alimenty.. :-) ale rozwód bez orzekania o winie :-)

Ja juz powoli szykuje się do wyjazdu :-) trochę mi szkoda jechać stąd, ale teskni mi się za chłopakami moimi :-) podobno pies już na moje imię stoi przy bramie i się cały cieszy :-)

mineralna: moj płaci obecnie 450 zł -jedno dziecko, w realiach zamojski i przy naszych zarobkach to jest dużo. Sąd tyle przyznał bo ona cio jakis czas, wnosi do sadu o podwyższenie, i zawsze przed rozprawą staje się bezrobotna. A moj i tak kupuje ciuchy, mały obiad u niej w domu to moze w niedziele tylko je, a tak to chodzi do rodzicow mojego męża, bo ona nie gotuje tylko karmi go kanapkami z srerm żółtym

reklama
Ona nie wiele lepsza wielce chodiz z domnikiem do logopedy a z nim literek w domu nie ćwiczy, jeżeli dziecko twojego chodiz do szkoły to ona ma obowiązek podjąc prace. wiesz my sie nie martwimy bo jak sprzeda sie dom itd to nie bedziemy mieli mało kasy. ale wiesz szkoda mi tych dzieci ona z nimi sie nie bawi tylko te tipsy se robi maluje pazury. a twój niech da o obnizenie poniewaz jestes w ciaży

wiesz mój dostanie na dwójke ok 700-800 ma na utryzmaniu mnie i zaniedługo dziecko ja nie pracuje, pozatym z mym wykształceniem bedzie ciezko znaleść prace, dwa mają kredyty któe miesiecznie wynosza ok 1800zł

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry