Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie wybierałam żadnej położnej
a ja mam 33 dzien cyklu- i mdli mnie jak cholera ;/ Kolega otworzyl puszke z tunczykiem to polecialam do kibla, bo zaczęło mi się zbierać w ustach.. czy to możliwe,że to urojone?
A co do bóli podczas ciąży, to podobno za każdym razem powinno się jechać do lekarza/szpitala.. Podobno to bardzo niebezpieczne (chociaz ciezko jest rozroznic bóle, od bóli zwiazanych z rozciąganiem macicy).
Kurcze, zaskoczyłyście mnie dziewczyny... ja nie mam żadnej położnej. Nie pisałam żadnej deklaracji![]()
ja tez nic nie weiem zebym miała jakąś położną przyznaną. Może jak pójdę 14tego na wiztyę to mi tam w rejestracji coś powiedzą.
Mam chyba pierwsze mdłości ,i jakiś tak mnie piecze tak niżej niz w gardle, ja chce do domu a tu musze siedziec 3 godziny
mineralna: i mnie w miście szłyszałm ze położna kosztuje mięzy 500-1000 zł ale nie wiem co obejmuje ta kwota, bo na razie nie dopytywałam się .
owulacyjny byl przezroczysty i ciagnacy a ten bialy jak farba doslownie he he takich to ja po owulce nigdy nie mialam, czy to mozliwe ze przez ten wiesiolek ?mineralna: she ma racje co do rozpraw i ich trawani. U niego było tak szybko bo on jej dał warunek albo zgadza sie na szybko bez orzekania o winie albo on zacznie w sądzie mowic o jej zdradach i wezwie świadka, zeby potwierdzoł to ze sie puszczała. Przestraszyął sie bo miał duzo na sumieniu i w rozwodzie zgodziła sie na to, tylko pozniej w podziale majątku zrobiła sie zachłanna i dlatego to nie jest do tej pory wyjaśnione - chciał zagarnąć dla siebie wszystko