reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Kobity kochane ja te fluidki trzymam i trzymam, mam nadzieje, że miejsca na nie starczy.

łoo powiem Wam, że tęskni mi sie strasznie i nerwa mnie bierze jak pomyslę, że cykl wrześnowy, październikowy i listopadowy(no mam nadzieję, że grudniowy już nie) przepadna...

Laski mówicie o anty, ja ich nigdy nie łykałam a jakoś mi to w ciążę zajść nie pomogło :-p więc to chyba nie ma reguły ;-) Haaa ale za to na libido nigdy nie narzekałam, mój facet się śmieje ze mnie czasem, że jakbym była facetem to byłabym chodzący wzwód :-p :-D

Aga- my tutaj doskonale rozumiemy takie rozterki, ja sama mam ostatnio nie najlepszy czas, ale robię wszystko żeby nie tracić nadziei :-) i Ty też jej nie trać, musimy się wszystkie kiedyś doczekać :-D a zakręcone jest, całe nasze życie jest zakręcone ;-) a cóż Twojemu sierściuchowi się stało, że chory? :-( miłych snów :-)

Mijenka- my Cię tutaj rozpalimy to Ci od razu libido skoczy :-D

Atan- ja Ci mówię, że będziesz miała córcię :-D

Neciuszka- milutkich snów :-)

Dziurka- wypraszam sobie! Ja o Ciebie pytałam nawet jak Cię nie było :-p trzymam &&&& żeby nie przyszła ta wredna @ :-D sierpień jakiś płodny jest, więc… kto wie, kto wie :-D

No i przyszłam na chwilę ;) małż wyciera się po kąpieli trzyma w rękach czerwone gatki i mówi: różowa wstążeczka na chłopczyka a na co czerwone gatki?" Ja to kiedyś z nim nie wytrzymię ;)

Witam wieczorową porą.
Widzę że nam się fasolki posypały...będe wdzięczna za streszczenie.
U nas w sumie wszystko ok tylko tydzień temu odwiedziliśmy szpital.
Byliśmy u rodzinki 120 km do przejechania i brzuch mnie zacząl pobolewać. Gdy nie przeszło, po 3 więc stwierdziłam że musimy to sprawdzić. Okazało się że to więzadła i powiększanie sie macicy i tak może być.
Najważniejsze że Igorek czuje sie świetnie....daje mi to odczuć :) Jak tylko się kładę szaleje tak że mi brzuch drga:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry