Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja miałam ślub w styczniupieknie było..masę świec w kościele..śnieg..kolędy- pięknie
Nigdy bym nie zamieniła na ślub w upalne lub deszczowe lato..
No właśnie wiem, że przed pierwsze 3-4 cykle po odstawieniu duża szansza na bliźniakinie nastawiam się na nic bo trochę zawodu było ostatnio jednak, ale należycie się przykładamy do obowiązków, szczególnie że po odstawieniu mam taką chcicęęęę
![]()
Ja jestem tak nakręcona na dzidzie,że mamy już nawet wybrane imiona.. strasznie bym juz chciala poczuc milosc rodzicielska .. miec malego skrzatka w domu ..![]()
ale szalejecie ostatnio z tym pisaniem, ledwo dałam radę przeczytaćAga no minimum do świąt
Mijenka piernik jasny zapomniałam o Tobie małżonko. Nooo..to teraz masz okazje się wykazać w tej właśnie roli.
Fifka ja będę miała wielki brzuchol to też wyjde z takiego założenia
Kasia a do Londynu mi poleciał do pracy i dlatego tak mi smutnawo i w ogóle.;-)
Co tam kochana u Ciebie, może jakieś wieści nowe?
Krucha dziewczyny dobrze mówią, biegusiem po folik. Ja go biorę już prawie 3 lata
no to... werble... norma dla 1-12 tygodnia!! zadzwoniłam do męża rycząc jak bubr i powiedział tylko "ZARTUJESZ!" i przyjechał po mniei cała drogę się śmialismy i wg jest super
A mojemu to nawet zelka sie w oku zakrecila
![]()
to co, teraz oficjalnie.. porcja świeżutkiche fluidow:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ide jeszcze raz te wyniki poogladac;P
Sara i Antoś
Antoś będzie pływać, a Sara grać na pianinie ;p
żartujeale imiona moje ukochane <3