Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ale długo pewnie nie posiedzę bo prawdopodobnie od niedzieli będę matka małego futrzaka :-)Czy mogę wiedzieć kiedy miałas pierwszy dzień @? wtedy będę miała jakiś punkt odniesienia bo my jakoś mniej więcej blisko siebie jesteśmy tak mi się wydaje.zafasolkuj:mysle ze zobaczysz, ja tez juz usłysze bicie serca, bo to bedzie juz 8 tydzien , zeby ten czas szybciej leciał.
hyhyhy fajne :-)Zafasolkuję, tak zobaczyszserduszko powinno być
możesz spodziewać się o takiego widoczku:
Zobacz załącznik 386171 to było moje pierwsze zdjęcie maluszka, jak się okazało na połówkowym - córeczkipierwsza wizyta - 8 tydz
Kochana nic masz nie robić, wsadzić ręce w kieszeń i wskazać co w jaki sposób i do kiedy ma posprzątać. Jak zrobił burdel to niech teraz to ogarnie.Coś czuję,że mój związek wisi na włosku, M. się strasznie cieszy,że przyjechałam, a ja WOGÓLE nie czuje tego,że nie było mnie ponad miesiąc.. naprawdę
Już nie będę mówić jaki szok przeżyłam jak weszłam do niego do mieszkania, bo szkoda słów, typowe męskie mieszkanie, nie wiem gdzie mam ręcę włóżyć !
a co ty studiujesz? to był mój najukochańszy przedmiot chyba przez całe studiamagd.a nawet mnie nie straszCo to sie z Wami dzieje ?
lamia zadeklarowalam sobie przedmiot "POwszechna Historia Prawa" to obejmoje wszelkie mozliw ekodyfikacje i inne rozporzadzenia dotyczace prawa cywilnego i karnego od sredniowiecza do czasow najnowszychTakich glupot musze sie uczyc i tyle dat ze juz nie wiem jak sei nazywam
Ehhhh
eeee to Ty jesteś 2 tygodnie przede mną ja 1 sierpniazafasolkuje: chodzi ci kiedy miałam ostatnia @@?
ostatni @ zaczą mi sie 16 lipca
magda.a: czyżby ten przystojniak zawrócił ci w głowie ;-)?
A i jeszcze jakby kogo interesowało...na jutro mam termin @ no ale wiadomo, że u mnie to nie ma się co podniecać bo przecież ostatni cykl miałam 52 dc a wszystko wskazywało na Fasolkę,zresztą nie pierwszy raz.
Laski mówicie o anty, ja ich nigdy nie łykałam a jakoś mi to w ciążę zajść nie pomogłowięc to chyba nie ma reguły ;-) Haaa ale za to na libido nigdy nie narzekałam, mój facet się śmieje ze mnie czasem, że jakbym była facetem to byłabym chodzący wzwód
![]()
![]()
Oj dziewczyny dziewczyny...Ja się nie obraziłam. Pisałam do was w sobotę rano, byłam zła i potrzebowałam kilku pokrzepiających słów, a odzewu praktycznie żadnego. Zrobiło mi się po prostu smutno. Więc i tak nie chcąc się wam żalić wolałam sobie zrobić długi seans House'a przeplatanego paroma filmami i wtedy trochę też odetchnęłam od forum na chwilę.
Naprawdę się nie obraziłam, mój poszedł wczoraj do pracy pierwszy dzień, zatęskniłam i też nie miałam ochoty na pisanie, więc na razie na kilka dni i tak dam sobie spokój. Przylazło mi parę frustrujących rzeczy na raz i chce sobie uporządkować je.
A w sobotę potrzebowałam jakiegoś rękawa do obsmarkania, no i niestety skończyło się na paru własnych chusteczkach.
Pozdrawiam, tym rocznicowym i urodzinowym gwiazdom wszystkiego najlepszego, tym zafasolkowanych szczere gratulacje i mocne buziaki :*
Moja ty ;*Fifka i Atan piekne te wasze brzuszkiFifka a co do wagi to ja waze 60 kg przy 176 cm
Ciekawa jestem czy tez tak dlugo udaloby mi sie schowac brzuszek
) Ps. ze wzgledu na prace i ludzi ktorzy tu sie kreca chcialabym bardzo
![]()
Szczupłość nie ma aż tak dużo do wielkości brzucha. Coś czuję,że mój związek wisi na włosku, M. się strasznie cieszy,że przyjechałam, a ja WOGÓLE nie czuje tego,że nie było mnie ponad miesiąc.. naprawdę :-)
Już nie będę mówić jaki szok przeżyłam jak weszłam do niego do mieszkania, bo szkoda słów, typowe męskie mieszkanie, nie wiem gdzie mam ręcę włóżyć !