reklama

Starania po raz pierwszy :)

Zafasolkuję, tak zobaczysz :) serduszko powinno być :) możesz spodziewać się o takiego widoczku:
skanowanie0001.jpg to było moje pierwsze zdjęcie maluszka, jak się okazało na połówkowym - córeczki :) pierwsza wizyta - 8 tydz

reklama
A ja Was nadrobiłam :-) dziś już jestem lekko wyspana :-) ale dośpię jeszcze sobie po obiedzie :-p

Dziękuję wszystkim za życzenia :-) jak dotąd moje najlepsze urodziny :-) z M. byłam tylko na obiedzie urodzinowym :-) i chyba to był mój prezent :-) Stęskniony chłopak bardzo, dziś zapowiedział,że mi nie odpuści.. a ja myślę jak się wymigać, bo nie chce mi się jeszcze nie przetrawiłam podróży :-)

Gratulacje dla zafasolkowanych :-) nie doczytałam jaki sleepy miała wynik bety :-)

Ubranka śliczne mnie też sweterek i spodenki naj się podobają :-) brzuchy cud miód orzeszki :-)

Ael dupencjo moja szykuj się na nalot czarownicy :-p ale długo pewnie nie posiedzę bo prawdopodobnie od niedzieli będę matka małego futrzaka :-)

Coś czuję,że mój związek wisi na włosku, M. się strasznie cieszy,że przyjechałam, a ja WOGÓLE nie czuje tego,że nie było mnie ponad miesiąc.. naprawdę :-)
Już nie będę mówić jaki szok przeżyłam jak weszłam do niego do mieszkania, bo szkoda słów, typowe męskie mieszkanie, nie wiem gdzie mam ręcę włóżyć !

zafasolkuj:mysle ze zobaczysz, ja tez juz usłysze bicie serca, bo to bedzie juz 8 tydzien , zeby ten czas szybciej leciał.
Czy mogę wiedzieć kiedy miałas pierwszy dzień @? wtedy będę miała jakiś punkt odniesienia bo my jakoś mniej więcej blisko siebie jesteśmy tak mi się wydaje.

Zafasolkuję, tak zobaczysz :) serduszko powinno być :) możesz spodziewać się o takiego widoczku:
Zobacz załącznik 386171 to było moje pierwsze zdjęcie maluszka, jak się okazało na połówkowym - córeczki :) pierwsza wizyta - 8 tydz
hyhyhy fajne :-)

Coś czuję,że mój związek wisi na włosku, M. się strasznie cieszy,że przyjechałam, a ja WOGÓLE nie czuje tego,że nie było mnie ponad miesiąc.. naprawdę :biggrin2:
Już nie będę mówić jaki szok przeżyłam jak weszłam do niego do mieszkania, bo szkoda słów, typowe męskie mieszkanie, nie wiem gdzie mam ręcę włóżyć !
Kochana nic masz nie robić, wsadzić ręce w kieszeń i wskazać co w jaki sposób i do kiedy ma posprzątać. Jak zrobił burdel to niech teraz to ogarnie.

Ostatnia edycja:
magd.a nawet mnie nie strasz o_O Co to sie z Wami dzieje ?

lamia zadeklarowalam sobie przedmiot "POwszechna Historia Prawa" to obejmoje wszelkie mozliw ekodyfikacje i inne rozporzadzenia dotyczace prawa cywilnego i karnego od sredniowiecza do czasow najnowszych :) Takich glupot musze sie uczyc i tyle dat ze juz nie wiem jak sei nazywam :( Ehhhh

dagne: ale malusie, jak mała myszka :))jak sie idzie państwowo to tez daja zdjecie?? a co to jest to polówkowe?

she: to współczuję, ja to do dat nie miał mpamięci nigdy, a jak jescze masz taki przekrój przez całą historie -- no no dziewczyno wkuwaj :)) jestem z tobą &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

zafasolkuje: chodzi ci kiedy miałam ostatnia @@?
ostatni @ zaczą mi sie 16 lipca

Ostatnia edycja:
She właśnie nic się nie dzieje ! i to jest ten problem :-) jeszcze wczoraj mama M. mnie podkur***iła, przyjechałam po ponad miesiącu rozłąki, a ona do niego,że ma dziś przyjść jej pomóc na działce zrobić porządek bo ona w sobotę chce zrobić impreze na działce, a wogóle, to żadne święto,że ja przyjechałam no i co z tego ,że mam urodziny. Nie mam siły z nią walczyć i szczerze mówiąc nie chce :-) ostatnie 2 dni, były najfajniejszymi dniami życia :-) szkoda tylko,że wczoraj tak szybko się podróż skończyła :-)

magd.a nawet mnie nie strasz o_O Co to sie z Wami dzieje ?

lamia zadeklarowalam sobie przedmiot "POwszechna Historia Prawa" to obejmoje wszelkie mozliw ekodyfikacje i inne rozporzadzenia dotyczace prawa cywilnego i karnego od sredniowiecza do czasow najnowszych :) Takich glupot musze sie uczyc i tyle dat ze juz nie wiem jak sei nazywam :( Ehhhh
a co ty studiujesz? to był mój najukochańszy przedmiot chyba przez całe studia

zafasolkuje: chodzi ci kiedy miałam ostatnia @@?
ostatni @ zaczą mi sie 16 lipca
eeee to Ty jesteś 2 tygodnie przede mną ja 1 sierpnia

magda.a: czyżby ten przystojniak zawrócił ci w głowie ;-)?

ojaaaaaaa opowiadaj ;-)
i milczy, a mnie ciekawość zeżre
uwielbiam romansiaste opowieści z życia wzięte :-);-)

Ostatnia edycja:
A i jeszcze jakby kogo interesowało...na jutro mam termin @ no ale wiadomo, że u mnie to nie ma się co podniecać bo przecież ostatni cykl miałam 52 dc a wszystko wskazywało na Fasolkę,zresztą nie pierwszy raz.

Ja ciebie kochana zawsze trzymam kciuki i po cichutku dopinguję!! Ko jak kto ale ty na to bardzo zasługujesz! (nie mówię że inne nie, ale ty już swoje wyczekałaś) Trzymaj się kochana!! ;*

Laski mówicie o anty, ja ich nigdy nie łykałam a jakoś mi to w ciążę zajść nie pomogło :-p więc to chyba nie ma reguły ;-) Haaa ale za to na libido nigdy nie narzekałam, mój facet się śmieje ze mnie czasem, że jakbym była facetem to byłabym chodzący wzwód :-p :-D

A ja ze swoim libido potrzebuję wręcz pomocy... TRAGEDIA!! Mój biedak grzecznie czeka na jakiś sygnał z mojej strony a ja jestem zimna jak lód...

Oj dziewczyny dziewczyny...Ja się nie obraziłam. Pisałam do was w sobotę rano, byłam zła i potrzebowałam kilku pokrzepiających słów, a odzewu praktycznie żadnego. Zrobiło mi się po prostu smutno. Więc i tak nie chcąc się wam żalić wolałam sobie zrobić długi seans House'a przeplatanego paroma filmami i wtedy trochę też odetchnęłam od forum na chwilę.
Naprawdę się nie obraziłam, mój poszedł wczoraj do pracy pierwszy dzień, zatęskniłam i też nie miałam ochoty na pisanie, więc na razie na kilka dni i tak dam sobie spokój. Przylazło mi parę frustrujących rzeczy na raz i chce sobie uporządkować je.
A w sobotę potrzebowałam jakiegoś rękawa do obsmarkania, no i niestety skończyło się na paru własnych chusteczkach.

Pozdrawiam, tym rocznicowym i urodzinowym gwiazdom wszystkiego najlepszego, tym zafasolkowanych szczere gratulacje i mocne buziaki :*

Oj Ael... Ja tam zawsze cię słucham XD A jak nie słucham to trzeba w łeb dać i przemówić drukowymi literami :-D Moja ty ;*

Fifka i Atan piekne te wasze brzuszki :) Fifka a co do wagi to ja waze 60 kg przy 176 cm :P Ciekawa jestem czy tez tak dlugo udaloby mi sie schowac brzuszek :)) Ps. ze wzgledu na prace i ludzi ktorzy tu sie kreca chcialabym bardzo :)

To kochana zależy od mięśni brzucha. Jeżeli są wyćwiczone to nie pozwolą macicy tak szybko wypchać brzucha z przody :-D Szczupłość nie ma aż tak dużo do wielkości brzucha.

Coś czuję,że mój związek wisi na włosku, M. się strasznie cieszy,że przyjechałam, a ja WOGÓLE nie czuje tego,że nie było mnie ponad miesiąc.. naprawdę :-)

Oj to faktycznie zły znak.... Ja to kiedyś mówiłam Dziurce i powiem i tobie. "Żeby jakaś zła rzecz stała się nie ważna, to na tą jedną rzecz musi przypaść tysiąc dobrych." być może masz za dużo żali do swojego... a przypuszczam, ze może tak być z jego matkę...

reklama
magda no to pieknie :) A wlansie wlansie ty wracalas do pl z tym przystojniakiem tak ? :D aaa to wsyztsko jasne :D

zafasolkuje ja studiuje prawo :) Nienawidze histori ;/ A ty co studiowalas i gdzie ze mialas taki przedmiot ?

fifka to ja zaprezentuje wam kiedys moj brzuszek i oceniemy czy jakies meisnie tam jeszcze sa ;p ehheeh

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry