reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
fifka: mojego męża bratowa, jak była w ciazy to miała mały brzuch, jakos jej nie rósł i lekarz dakl jej jakies tabletki i po nich zaczął jej brzusio wychodzić, ale nie wiem czy cos jej było czy tak jakos . ?kazdy jest inny jedna chodzi jak słon a inna ma malusi brzusio

fifka: mojego męża bratowa, jak była w ciazy to miała mały brzuch, jakos jej nie rósł i lekarz dakl jej jakies tabletki i po nich zaczął jej brzusio wychodzić, ale nie wiem czy cos jej było czy tak jakos . ?kazdy jest inny jedna chodzi jak słon a inna ma malusi brzusio
Ja bym chciała ukryć w pracy do 3 miesiąca.
W ogóle to zastanawiam się kiedy powiedzieć rodzicom. Czy czekać do 19 września do 8 tygodnia i iść np ze zdjęciem. Czy już teraz dać im dobrąnowinę. Oni czekają na wnusia jak na Boskie zmiłowanie :-) Przynajmniej moi rodzice, bo teście są jacyś mało uczuciowi

zafasolkuje: ja tez sie tak zastanawiałam, bo moi to juz od 5 lat chcieli wnuka :)) i tak sobie obiecywalm ze nie powiem ale nie wytrzymałam i powiedziałm chyba po tygodniu od testu, moi tesciowie to juz maja 3 wnuków to oni inaczej na to patrza, ale moi rodzice to szał radości a najbardziej to moj tatko

zafasolkuje nie takie poczatki bo juz 3 rok ;p Zadeklarowalam sobie to jako podstawe :) A studiuje na UJ w Krakowie :D I prof Dziadzio ktory jest nawet autorem ksiazki o php jak i prof baran maja przerost ambicji jelsi chodzi o ten przedmiot i sa bardzo szczegolowi :) To powiedz mi co robisz po tym studiach ? Skonczylas ? Na jakas aplikacje poszlas ?:D

zafasolkuje: ja tez sie tak zastanawiałam, bo moi to juz od 5 lat chcieli wnuka :)) i tak sobie obiecywalm ze nie powiem ale nie wytrzymałam i powiedziałm chyba po tygodniu od testu, moi tesciowie to juz maja 3 wnuków to oni inaczej na to patrza, ale moi rodzice to szał radości a najbardziej to moj tatko
no u mnie też tata najbardziej szaleje. On np składał mi zyczenia noworoczne mówił życze ........ i żebyśmy kolejengosylwestra spędzili z moimi wnukami
hahhah ubaw mieliśmy po pachy. Dla moich teściów to też bedzie pierwszy wnuk

Zafasolkuję nie musisz się chować do 3 miesiąca bo i tak zwolnić cię już nie mogą. Chyba ze masz inne powody. Ja rodzicom i teściom powiedziałam niedługo po tym jak się dowiedziałam. A reszcie rodziny po upływie 3 miesiąca. Haha no i u mnie też pierwszy wnuczek w rodzinie i mojej i męża! ;-)

Lamiav nie wiem, będe 9 września na wizycie to zapytam co i jak. Choć znam dziewczynę która jest w 18 tygodniu i wygląda tak jak ja :-D i jej właśnie lekarz powiedziała o tych mięśniach brzucha. Dopóki mały ma miejsce to nic się złego nie dzieję. Za to jak harcuję!!

A dzisiaj w nocy się przebudziłam, nie wiem czemu. I tak położyłam się na plecach by znowu zasnąć. Nagle czuję jak mój mały się kręci! Normalnie jak mały wariat!! Mama tu spać chce a on w nocy akurat harcuje najbardziej!! ;-)

Ostatnia edycja:
Dzień dobry :)

Ael kochaniutka jak nie dociera co to wal przez łeb i drukowanymi :) Przepraszam jeśli cię olałam :*
She trzymam kciukasy u rąk i nóg za ten egzamin, zobaczysz zdasz śpiewająco, a i II kreseczki też mile widziane :)
Zafasolkuję mnie to się marzy żeby powiedzieć rodzicom dając właśnie zdjęcie z usg, ale kiedy to nastąpi kto to wie

Dziś chyba wstałam prawą nogą :D i mam nadzieję, że koszmarów nie było przez mój brzuchol. Mój kiedyś mnie śmiechem wykończy, po porannym kiziu miziu głaska mnie po podbrzuszu i mówi : i siedzieć mi tak jak najdłużej ;)

zafasolkuje nie takie poczatki bo juz 3 rok ;p Zadeklarowalam sobie to jako podstawe :) A studiuje na UJ w Krakowie :D I prof Dziadzio ktory jest nawet autorem ksiazki o php jak i prof baran maja przerost ambicji jelsi chodzi o ten przedmiot i sa bardzo szczegolowi :) To powiedz mi co robisz po tym studiach ? Skonczylas ? Na jakas aplikacje poszlas ?:D
Ja trafiłam na ten cudowny rok kiedy zrobili prawo licencjat i własnie licencjat zaocznie zrobiłam. Nie robiłam już uzupów bo jakoś mi się plany zmieniły. Skończyłam w trakcie licencjatu dziennie administracje i pracuje w urzędzie gminy, a dodtakowo mam swoją działalność. Ja się uczyłam z książki Sczanieckiego
Fifeczka to nie chodzi o zwolnienie, bo to absolutnie nie wchodzi w grę. Wydawać by się mogło, ze jestem tutaj przez większość łącznie z szefem uwielbiana :-) Tylko tak jakoś nie chciała bym się z tym afiszować.

Ostatnia edycja:
reklama
Ael kochaniutka jak nie dociera co to wal przez łeb i drukowanymi :) Przepraszam jeśli cię olałam :*
)
Hahaha Neciuszka napisałaś dokładnie to samo co ja w odpowiedzi na post Ael! Telepatia normalnie!

Zafasolkuję rozumiem :-) Ja to w pracy powiedziałam w 2 miesiącu bo na zwolnienie poszłam. W przedszkolu nosze dzieci które no niestety lekkie nie są.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry