reklama

Starania po raz pierwszy :)

neciuszka: przypomniało mi sie ze wczoraj o romansidła pytałaś, ja czytam tylko thllirely i lubie takie z czasów wojny , np: nurowskiej,
polecam ci załozyc konto na lubimyczytać .pl

reklama
lamia już znalazłam chętną na książeczkę :) ja czytam ostatnio bo jak dostaję to się nie gardzi :) ale wolę na codzień thillery i kryminały, romansidła okazjonalnie. Mój autor number one ostatnimi czasy to Alex Kava brakuje mi tylko dwóch jej książek :-)

Dobra idę na prywatny na BB pisać :-) jak którejś nie ma to wyślę zaproszenie :-) pod spodem możecie napisac jakie miałyście wyobrażenie :-) aż tak jak piszecie nie było :-D nie zapominajcie ,że my jechaliśmy jeszcze z kolegą jego, i 10letnią córką kolegi :-)

Przed śniadaniem się witam :)

Zrobiłyście mi doła tą wagą swoją i wzrostem, ale mi przeszło, a co, piękna jestem i już.

Lamia, ja dostałam zwolnienie, bo ciąża byłą zagrożona, ale na krótki czas też Ci da. O zdjęciach się nie wypowiem, bo ja chodzę za darmo, ale na prywatne ubezpieczenie, więc ja mam w ogóle inny standard. A połówkowe to badanie między 20 a 22 tygodniem ciąży określające, czy narządy dobrze pracują i są dobrze rozwinięte. Wcześniej masz genetyczne, koło 12 tygodnia i tam określają prawdopodobieństwo wystąpienia wad genetycznych m.in. zespołu Downa.

Ael, jak Cię w sobotę nie zauważyłam (byłam tu w sobotę?) to strasznie przepraszam.. Jak tam z pracą Twojego?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry