reklama

Starania po raz pierwszy :)

no mnie tez bolą, ale nie az tak, bardziej mdłosci mi dokuczają.
Moj to sie boi moich (.)(.) dotykać :)), a ja się boję sexu więc moj jest bardzo wyposzczony - biadaczek

reklama
Hej!
Dzisiaj nastrój zdecydowanie lepszy:-) Dół pierwszodniowy już za mną. Teraz czekam z utęsknieniem do soboty.

Truskawcia zaczynam żałować, że nigdy nie brałam, wiesz?:-D:-D

Co dziś u Was dziewczyny? Wybaczcie, ale nie chce mi się nadrabiać od wieczora. Leń mnie ogarnął. Może później się za to zabiorę:-)

A co mam zboczucha :D to sobie wyobrażam teraz, bo mój poszedł przed pracą coś przy płocie grzebać. Jakiegoś schaboszczaka muszę mu do pracy usmażyć.

No to ja sobie przygód Madzi nie poczytam niestety. A kolega dziecko, to nie problem ;) co się nie da jak się da :D

danao: ja tez mam lenia :-), a próbujemy nakłonic magde.a do zwierzeń na temat tajemniczej podróży :-)

a zmieniłam avatara - to był moj tort slubny pycha, baby z sali gdzie było przyjecie mowiły ze slubnego jeszcze takiego nie wudziały, no i w cukierni jak przyniosłam zdjecie to tez pierwszy raz taki robili

zafasolkuje i sleepy a wy jakies objawy miałyście cyz niczym sie nie roznily od tych na @ :>

Mnie dzisiaj juz przestaly bolec jajniki tylko troszke tak jakby macica ciagnie i (.)(.) bola lekko :( Ale tak mam zawsze :) Bardzo bym chciala II kreseczki ale w tym miesiacu sie nie nastawiam :)

reklama
Kochanka mówicie? Magd.a chodzi o tego, z którym wracałaś do PL? Ja nie mam dostępu, ja tu w miarę nowa jestem:-)

Dzięki Zafasolkuję:-)

Lamiav super tort. Smaka mi narobiłaś:-) Ja wczoraj zamawiałam torta, ale nawet w połowie nie będzie taki piękny

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry