reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Krucha, a może to starsi ludzie pokroju mojego ojca, który nie może zrozumieć, jak ja mogę leżeć i może być coś nie tak, skoro mama w ciązy do pracy chodziła i "daaawniej było inaczej"

Martocha, w sensie, że jakie plamienie? Na czerwono?

Neciuszka, oplułam sobie monitor w netku... normalnie jak sobie wyobraziłam minę teściowej :) bo tulenie do ekranu mi przeszło przez myśl

Silmirel- na początku było na czerwono, a teraz tak bardziej gęściej i brązowo i coraz mniej (a to dopiero 3 dzien okresu). Pewnie wszystko przez te hormony.. to dopiero drugi okres po 8 latach.. pewnie musi się wszystk oczyścić..

dziurka prosze mi tu sie nie wysmiewac ;p ja tu slodziutko ci mowie z miloscia do ciebie ;p ehehe a ta nic tylko mnie wysmiala !

neciuszka bron mnie !!:P

Sil liczy sie gest :P Ojjj biore dzisiaj wszytskie :D Moze kupie tescikkk zrobie wczesniej (pozniej dostane od was po lapach) i pozalamuje sie dzisiaj ;p bo 1 wrzesnia nie moge ;p jakos bedzie trzeba sie na egzaminie skupic ;p

Ostatnia edycja:
she jak żesz bym mogła, no cos ty! A w ogóle to kiedy testujesz?

neciuszka a no bez przesady, są kobiety, które czekają nawet i 12 lat na dziecko. W klinice poznałam taką panią, która w ciąże zaszła po 6 latach staranek a mój kolega z żoną po slubie są 8 lat i nic. Stracili wszystkie pieniadze, sprzedali dom żeby było na leczenie ale nic. to jest dopiero czekanie.

Co do Ciemnogrodu to babcia tam pasuje, zawsze ma cos do powiedzenia co bylo kiedys dawno temu.. A mama to zyje wlasnym zyciem daleko za granica.. pewnie przyjedzie za rok ... nawet jej nie bedzie przy mnie jak bede rodzic..

Martocha, pewnie masz rację, hormony rozregulowują jednak

Krucha, to resztą rodziny się nie przejmuj. łykaj kwas, odpoczywaj póki możesz i ciesz się, że nie masz mdłości

dziurko wiem, że są ludzie którzy jeszcze dłużej się starają, ta kobitka ode mnie z rodziny 3 razy poroniła raz jej brakło 2 tygodni żeby móc maleństwo pochować, jedno urodziła martwe. Wiele lat się starali, jeździli do lekarza który robił jej szczepionki jakieś z jej i jego krwi, w końcu zaszła leżała cały czas urodziła Piotrusia w 7 mcu, a równo za rok z nienacka bliźniaczki w 8 mcu.

krucha czasem tak bywa niestety, nawet jeśli mamy nie będzie masz swojego faceta który cię wspiera to już coś co daje punkt oparcia i siłę

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry