reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dziurko witaj :) wiadomo że nie życzysz źle ale jest taka przykrość i ukłucie w seruchu
Krucha olej rodzinę jak nie umieją się zachować :) ważne żebyś dbała o siebie i maluszka, te witaminy są naprawdę potrzebne wam obojgu.
Ael ja chce ja chce, mojego wczoraj z boku widać było wprawdzie w staniku ale jednak ;) zważywszy na mojego dzisiejszego zboczucha i wyobraźnię już widzę jak się tulę do ekranu z cycami :D a tu wchodzi teściowa :D

reklama
Krucha, a może to starsi ludzie pokroju mojego ojca, który nie może zrozumieć, jak ja mogę leżeć i może być coś nie tak, skoro mama w ciązy do pracy chodziła i "daaawniej było inaczej"

Martocha, w sensie, że jakie plamienie? Na czerwono?

Neciuszka, oplułam sobie monitor w netku... normalnie jak sobie wyobraziłam minę teściowej :) bo tulenie do ekranu mi przeszło przez myśl

Wiem że są potrzebne już je zażywam. :)

mam tylko oparcie w moim ukochanym :P

Nie mowilam mu nawet o tym bo nie chce zeby sie denerwowal..

A z moim lekarzem to do jednego mam na 23 wrzesnia .
A do drugiego ide prywatnie w tym tyg albo w następnym...

Ja to młodziutka jestem. Mam 20 lat. A ty?

prywatnie do dr Martynowskiej wlasnie sie zapisalam na pierwsza wizyte ale sie zastanawiam nie znam sie na ginekologach u nas w Ostrowcu,, a na NFZ to do dr. Popielskej

reklama
Dziurko sama nie przeszłam tego co ty ale potrafię zrozumieć jakie to uczucie, a mam w rodzinie kogoś kto zanim miał swoje ukochane maleństwo wiele przeszedł

Krucha nie tylko ale AŻ bo to z nim masz dziecko nie z nimi, a może im przejdzie dawniej wiele rzeczy wyglądało inaczej, czasem moja teściowa niby kobietka fajna i tylko pokolenie młodsza a zachowuje się i mówi jak z ciemnogrodu :-D

Sil no i naplułaś a teraz czyścić trzeba :P ale dziś płodna jestem chyba we wszystkich aspektach możliwych :-D w sumie to wczoraj się zaczęło od striptizu na forum ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry