reklama

Starania po raz pierwszy :)

Magdalena Urodziłam i wychowałam się w miejscowości pod Wodzisławiem Śląskim. Jakis czas mieszkałam w Wodzisławiu, parę miesięcy temu wróciłam do "mojej" miejscowości.:-)
She mam tez taką nadzieję:-)

reklama
Mineralna, powiedz temu swojemu, że jak chce, to niech kupuje, ale niech Ci nie pokazuje, tak samo z zaręczynami, że chcesz niespodziankę, a nie zaplanowane. Może dotrze :)

Zafasolkuję, mój gin jest w ogóle przeciwny częstemu używaniu chusteczek do higieny intymnej i częstemu używaniu płynu do higieny, bo zabija naturalną florę. Zwykła woda wystarczy, płyn może raz dziennie. Ale wybór należy do Ciebie :)

Soglam, miło Cię widzieć, martwiłam się ostatnio o Ciebie

Laura, tydzień po zapłodnieniu to moze nie być jeszcze zagnieżdżone. Co Wy takie narwane, robi się dzień @, bo wcześniej wyniki są mało miarodajne, bo testy się mylą. A tydzień po zapłodnieniu nic nie wykryje ciąży, nawet beta.

Sun, nie łam się, poukładasz wszystko wrócisz do starań z nowym powerem i doświadczeniem i będzie fasolka :)

A ja wychodzę na pole, a nie na dwór :P bo na pole wychodzą państwo, a na dwór to chłop z królem idzie się spotkać, a co :P

czesc dziewczyny !
skalakalm tylko po lebkach by cos nadrobic ale mam za duzo zaleglosci i tylko kilka postow uchwycilam...

Nieciuszka, ja mam mega nieregularne cykle po odstawieniu :( Tabletki odstawiłam 2 lipca. Pierwszy okres miałam normalnie 6 lipca start. A od tej pory kolejnego nie miałam :( Jak do 10 września się nie pojawi idę do dżina...

ja bralam Cilest z 8 lat albo dluzej, jak zupelnie odstawilam to wrocilam natychmiast do regularnych cyklow, nie mialam najmniejszego problemu
slyszalam ze duzo latwiej zajsc w ciaze zaraz po odstawieniu (ja odstawilam jakos na sylwestra albo ciut wczesniej) ale jest tez wieksze ryzyko ciazy mnogiej :)
mi juz widac organizm odrazu sie ustawil bo nie moge zajsc w ciaze juz drugi cykl bo nic na ciaze nie wskazuje w tym cyklu
strasznie mnie tylko brzuch boli, ale to napewno nie fasolkowe bo nie tak nisko tylko wysoko bole jak zoladkowe ;( ehh

Ja bym chciała ukryć w pracy do 3 miesiąca.
W ogóle to zastanawiam się kiedy powiedzieć rodzicom. Czy czekać do 19 września do 8 tygodnia i iść np ze zdjęciem. Czy już teraz dać im dobrąnowinę. Oni czekają na wnusia jak na Boskie zmiłowanie :-) Przynajmniej moi rodzice, bo teście są jacyś mało uczuciowi

powiedz im teraz :) kup im moze kartke z zyczeniami dla babci i dziadka i wsadz zdjecie testu pozytywnego ?beda najszczesliwsi na swiecie, po co kazac im tak dlugo czekac?:)

https://www.babyboom.pl/forum/group...alnie-d1736-niegrzeczna-m.html#gmessage781115
jak któraś nie ma dostępu to pisać :-) zaraz wyślę zaproszenie :-)
nie mam ;(

wszytskie nowe witam a swiezym zafasolkowanym zycze cudownych 9 miesiecy :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry