reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Magdalena się miałam zapytać. W której części Śląska mieszkasz?

Zabrze dokładnie :-p

A co do "niewolnicy" nigdy nie oglądałam ale słyszałam, że można bardzo się pośmiać. U mnie w domu raczej ni emówi się gwarą, u rodziców też nie. Jedyne co to jak moja mama rozmawia z siostrami albo przyjaciółką przez telefon to godo :-)

She równo rok
Magdalena u mnie w domu tez się mówi po polsku, ale sąsiedzi moi łoooo matko, ja ich też czasem nie rozumiem:-) Ale ja jestem w połowie "gorol".:-D W rodzinie męża za to się przeważnie godo:-)

Cześć dziewczynki....

Niestety dostałam w niedziele @... jakoś to przęłknęłam - tak musi być....
Oczywiście zaprzestajemy starań tak jak mówiłam, ale nadal będę z Wami i będę Was dopingowała w staraniach... :-)

Cześć dziewczynki....

Niestety dostałam w niedziele @... jakoś to przęłknęłam - tak musi być....
Oczywiście zaprzestajemy starań tak jak mówiłam, ale nadal będę z Wami i będę Was dopingowała w staraniach... :-)

ja mam termin @ na 1 wrzesnia :) I jak narazie czuje ze przyjdzie :) Tak podswiadomie wiem z enic z tego w tym miesiacu nie wypalilo :(

Ależ się regionalnie zrobiło :-D

Mnie męczy na gg były psiapsióły i jednocześnie kolega mojego ŚP byłego :/

Sun witaj :) biedactwo, no nic jak wznowicie starania to napewno będzie, a nuż was los zaskoczy ;-) i nie opuszczaj nas

reklama
ja mam termin @ na 1 wrzesnia :) I jak narazie czuje ze przyjdzie :) Tak podswiadomie wiem z enic z tego w tym miesiacu nie wypalilo :(

Wiem, że to przykre, ale ja się jakoś nie łamie... myślę, że odpuszcze sobie starania na kilka miesięcy i zajmę się pracą, skoro przez tyle miesiecy nie zaszłam to widocznie nie było nam to pisane...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry