reklama

Starania po raz pierwszy :)

lamia...ja tez wlasnie zimy nie lubie, wole jednak jak jest cieplej...
krucha...ty to moze nie grab tej trawy kochana...wiesz, ze zbyt duzego wysilku teraz nie mozesz miec! uwazaj na siebie:-)

reklama
Lamia nie mam pojęcia czuję się jak by mnie co przejechało. 3 dni mnie jajniki ciągnęły a od wczorajszego wieczora czuję się jak przed @ wszystko mnie boli (znaczy się jajniki i macica) bo (.)(.) nic a nic. Nie chce mi się dziś jeść, a gotować tym bardziej

Mila zabierz zabierz obiecuję że będę grzeczna, mogę nawet was karmić ;)

Neciuszka...wlasnie takiego wariatka potrzebujemy... :-Dto wez tez SWOJEGO, zrobimy sobie wypad na 2 parki i przy takich pieknych krajobrazach szybciutko zajdziemy w ciaze !!! :tak::-) (hmmm...no chyba, ze ty kochana juz w ciazy jestes!! - kiedy testujesz?)

Milia ja z moim mężem jeszcze na żadnym wyjeździe zagranicznym nie byłam... od tak nad jezioro w kampingu to tak... Mając 16 lat byłam jedynie we Włoszech u cioci na wakacjach. Ja marze o podróżach, ale zawsze są inne ważniejsze wydatki... jak nie mieszkanie to teraz dziecko, szkoła. Nie ma lekko...

Krucha
do zobaczenia!

Lamiav na mnie to nie działa... próbowałam chyba wszystkiego. Moje najlepsze lekarstwo? Przeleżeć... Spać do oporu ile dasz rade a później leżeć aż nie zgłodniejszesz. Dopiero wtedy wiem ze mogę wstać i coś lekkiego zjeść. Później znowu leżę żeby się w żołądku ułożyło i nie wymiotowałam. Uciążliwy sposób wiem... ale co poradzisz? Ja nawet kisiel zwracałam... Kaszki i zupki niemowlęce... Baaa wodę potrafiłam zwracać, bądź na pusto haftować... Na mnie tylko dużo snu i odpoczynek działał (i wciąż działa w te gorsze dni)

neciuszka: a kiedy ma przyjsc @?

fifka: biedulko, to ja tak narzekam, że aż wstyd a ty tak źle znosisz. Ja na szczęście nie wymiotowałm jeszcze ani razu, w ogóle nawet oprzed ciążą rzadko

na razoe was żegnam bo mnie znowu mdłosci dopadają ,

Ostatnia edycja:
Lamia nie mam pojęcia czuję się jak by mnie co przejechało. 3 dni mnie jajniki ciągnęły a od wczorajszego wieczora czuję się jak przed @ wszystko mnie boli (znaczy się jajniki i macica) bo (.)(.) nic a nic. Nie chce mi się dziś jeść, a gotować tym bardziej

Mila zabierz zabierz obiecuję że będę grzeczna, mogę nawet was karmić ;)
życzę powodzenia, kciuki trzymam, ale olej te objawy nie zastanawiaj się nad nimi, nie myśl o nich

zafasolkuję ja to nie wiem czy jestem w stanie myśleć dziś o czym kolwiek ;) a poważnie staram się nie myśleć nie zastanawiać, poczekam grzecznie do 12tego i wtedy się okaże, nie czuje się któraś lepiej? naczytałam się o was i może na mnie przeszło ;)

A wogóle to mam coca colę light wkońcu :D

Ostatnia edycja:
reklama
zafasolkuję ja to nie wiem czy jestem w stanie myśleć dziś o czym kolwiek ;) a poważnie staram się nie myśleć nie zastanawiać, poczekam grzecznie do 12tego i wtedy się okaże, nie czuje się któraś lepiej? naczytałam się o was i może na mnie przeszło ;)

A wogóle to mam coca colę light wkońcu :D

buahhahahahahah ale luksus :-) na specjalne zamówienie ci sprowadzili?
mnie nie mdli, a rano mdliło

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry