reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
a ja za to mam zgage juz drugi dzien, nie jest mocna ale czuje ja w gardle :(
ohh zeby te wyniki juz przyszly noooo....:) nie usiedze na tylku
sa jakies domowe sposoby na zgage?

Czy wy jestescie swiadome tego co zrobilyscie tu od wczorajszego wieczorku :O Toz to bylo jak wyprawa przez puszcze ! Taka ilosc postow w przeciagu paru godzin :O hehehe

sleepey i zafasolkuje trzymam kciuki za dizsiejsze bety :D Oby wsyztsko pieknie wzroslo :)

sun odpocznij kobietko :) Ale niestety musze sie zgodzic z fifka... 5 miesiecy to nie duzo nie powinnas sie az tak zalamywac ...

dziurko skoro @ sie spoznie to ja trzymam mocniutko kciuki zeby byla dzidzia !! :*:*:*:* Moja ty biedroniko wypusc male biedroneczki :D

neciuszka podziel sie coca cola light ;p :)) A moze te bole to znaczy ze dzidzia zagosci u Ciebie w brzuszku :))

Ja nie testowalam poczekam do jutra ;) Wiem ze @ przyjdzie i ze ebde ryczej ale to jutro :) A dzisiaj dalszy ciag nauki i jutro juz egzamin :) Trzymajcie kciuki mocniutko za mnie jutro :D

Wowww niewiem co to miala jeszcze napisac i komu odpisac tyle tego bylo :(

Kurka człowiek na chwile odejdzie a tu znowu tyle stron:P

Laura trzymam &&& :)

Któraś pytała czy w domu czy w pracy siedzę :P więc piszę że jestem w pracy :P

A co do Egiptu to hm... powiem tak byłam na początku lipca i jeśli chodzi o temperaturę to tak: jeśli jest hotel przy morzu to na prawdę się nie odczuwa temperatury , gorzej jak hotel jest oddalony od morza. Na miasto najlepiej wychodzić po jakiejś 17 (naszego czasu) , wcześniej faktycznie jest duszno, na wycieczkę na quady itp stanowczo za gorąco :P, ja prawie zemdlałam na środku pustyni a tamtejszy człowiek powiedział mi wtedy że w lipcu to jest ciepło w sierpniu jest gorąco ...

A co do Egiptu to hm... powiem tak byłam na początku lipca i jeśli chodzi o temperaturę to tak: jeśli jest hotel przy morzu to na prawdę się nie odczuwa temperatury , gorzej jak hotel jest oddalony od morza. Na miasto najlepiej wychodzić po jakiejś 17 (naszego czasu) , wcześniej faktycznie jest duszno, na wycieczkę na quady itp stanowczo za gorąco :P, ja prawie zemdlałam na środku pustyni a tamtejszy człowiek powiedział mi wtedy że w lipcu to jest ciepło w sierpniu jest gorąco ...
A ja byłam raz w maju a raz w pździerniku w ciągu dnia temperatury podobne, ale w maju wieczory chłodnawe. Na kłady jechałam od 15 do 18 i była rewelacja było gorąco, ale mniej uciążliwie niz u nas przy 32 stopniach a było 39 :-)
Najgorzej było w Luxorze, 42 stopnie momentami do 49. To jest upał ;-)
Tak czy siak Egipt polecam baaaardzo. Raz byłam w Szarmie raz w Marsa alam

na wyniki hormonow z 20dc :)
aaaaa, będzie ok
biggrin.gif

Lamiav no co ty!!! Teraz to jest już bajka ja mówie o początkach. A ty na razie jesteś jeszcze przed tymi "bajerami" ciążowymi. (choć niektóre kobiety to omija) Tu każda ma prawo do pożalenia się ;* Odpoczywaj!

She to trzymam kciuki za ciebie kochana!! Sierpień taki udany był! Może i tobie okażę się szczęśliwy!!

reklama
Witam, jesteście niemożliwe!! Wczoraj ostatni raz byłam na forum o godz. 23.40 a dzisiaj ledwo przeczytałam te wszystkie wpisy :szok:
Mój mąż ma nocki i jakoś dzisiaj w nocy nie mogłam spać, do 3.30 oglądałam serial na kompie a dziś nie ukrywam, że jestem zmęczona ale czekam aż ziemniaczki wystygną i zabieram się za robienie pierogów ruskich :-) trochę mi to zajmie więc zajrzę do Was później i mam nadzieje, że nie będę musiała tyle czytać!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry