reklama

Starania po raz pierwszy :)

ehh a ja myślę że to mój normalny okres tylko spóźniony o 4 dni brzuch boli jak zawsze i krwawienie takie same a poza tym nic innego się nie dzieje wczoraj kupiłam na allegro testy owulacyjne i zabieramy się do pracy z mężem jak tylko się skończy wstrętna @

reklama
Hej kochane. Chcialam sie tylko przywitac i zyczyc milego dnia.jestem ostatnio strasznie zabiegana I nie mam czasu nawet wejsc I poczytac posty.
Mary gdzie ta kawa, bo oczy mi sie zamykaja
Anna Bedzie dobrze, masz racje jeden plemnik wystarczy ;))))
Kacha odliczamy, odliczamy....
Milego popoludnia I weekendu. Apropo wiecie, ze w tym pazdzierniku jest az 5 calych weekendow co zdarza sie podobno raz na 800 kilka lat( to tak w ramach ciekawostki ;))) no to pa;)))

Hej!

Wkurzona jestem na maxaaaaa!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Pojechałam do pracy, a tam się okazało, ze kolezanka, która miała przyjść później, przychodzi wcześniej, i ja nie jestem dziś potrzebna!!! :wściekła/y::wściekła/y::growl::growl: A ja 1,5 h w jedną stronę dojeżdżam!!! To debile nie mogli mi powiedziec zanim wyruszyłam?!?! :baffled::wściekła/y::wściekła/y: A, i napisałam sms do szefowej, a ona, że to OK!!! :angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Nosz, kurczę!!! I do tego mój M. mnie wnerwił okrutnie!!! :growl::growl::growl: Idę biegać, bo zła jestem okropnie!!!

Nadzieja - kawusia dla Ciebie! :-) Mam nadzieję, ze samopoczucie OK, mamusiu! :tak:

images

Kacha - jak tam staranka? Trzymasz się, kochana? Cierpliwości w oczekiwaniu na brak @ życzę!

U mnie tempka 36,8 już 4. dzień. :confused: To dobrze, czy źle? Poza tym ten ból w cycach też lekki, ale jednak je czuję, sa cięższe i lekko bolą...

OK, pobiegam, zmęczę się, to mi może ta wścieklizna przejdzie. Co za powalony dzień... :sorry2::sorry2:

mary-beth twoja temperatura jest jak najbardziej prawidłowa :-) ja niestety nie kupiłam termometru jeszcze i jakoś ciągle zapominam:-( ale może to i lepiej, mniej stresu z mierzeniem.
nadzieja tyle weekendów niech to będzie jakaś dobra wróżba dla staraczek :-) a jak ty się czujesz? masz jakieś dolegliwości? a tak w ogóle to uwielbiem te zdjęcia przy twoim suwaczku :-) so sweet :-)
Ja z utęsknieniem czekam na dni płodne, jakoś mi się tak dłuży potwornie...

Anna jesssuto ja mam jakieś zdjęcia przy suwaczku!?!?!?!?!? Szybko zleci tylko o tym nie myśl.
marydziex za kawę, taka prosto z serca:)). Mamusia czuje się dobrze tylko ja cycki bolą. Co do tempki to super jeśli tylko jest ona o przynajmniej .3 stopnia wyższa niż ta przed owulacja.
Paulina&&&& za następny cykl

cześć Kobiety

już wczoraj myślałam,że dostanę @,bo coś mnie w krzyżach bolało i czułam się jakbym dostała....no ale jeszcze nie ma:confused2: dziś 34dc ,14dfl. temp 37,00 ale nie sugeruje się tempką bo łykam doustnie luteinę i ona podobno podnosi temp.

życzę miłej soboty.
u nas leje od rana pochmurno,teraz zbieram się na zakupy.
całuje Was :*

Witam wszystkie!
U mnie dzis 25 dzien cyklu i temp. mam 36,8.do terminu @ mam 10 dni.Mary mamy taka sama temp.mysle, ze to dobrze.Ze starankami skonczylismy 13 pazdziernika, bo moj M nienajlepiej sie czuje, dorwal jakies przeziebienie.z reszta moja pitka tez juz ma przesyt.nie nakrecam sie za b. zeby potem nie cierpiec, i tak pewnie bedzie mi przykro jak nie wyjdzie ale nie chce az tak tragizowac, jak ostatnio. moze to glupio zabrzmi ale mam obawy , ze za szybko zaczelismy staranka w tym cyklu i dobre nasienie poszlo w dni nieplodne, a potem na owulke zostalo gorsze.bo niezle w tym cyklu sie sexilismy.jakies pesymistyczne nastawienie mnie dorwalo.
Mary na twoim miejscu tez bym sie wkurzyla na maxa.ludzie to czasem sa niepowazni, czlowiek mysli ze ma do czynienia z doroslymi ludzmi a potem tak sie na nich przejezdza.ja Ci tez zycze cierpliwosci w czekaniu.sexicie sie dalej czy juz spasowaliscie?
Nadzieja fajnie, ze do nas wpadasz, mi tez ostatnio czas szybko leci.super, ze dobrze sie czujesz.trzymaj dalej kciuki.
Dzis czeka mnie sprzatanie, zakupy i gotowanie.co tydz. to samo, wiec zaczynam coraz mniej lubic soboty.

Witam się również i ja z Wami... podczytuję Was trochę...
Staraliśmy się dwa cykle na razie-ale to było tak w ciemno.... bo nie miałam pewności kiedy była owu...
Teraz zamówiłam sobie paski i będziemy starać się tak fest :)
Mam nadzieję, że wspólnie się nam uda :)

reklama
Kacha ja tez mialam takie obawy zaczelismy startania od 14 dc, pomimo, ze owul mam ok 18. No wiec sexilismy sie w14 potem rano 16 i to bylo w sumie tyle, bo jak pzyszla owu, to moj byl zmeczony na przytulanka wiec wlasciwie ten cykl skazalam na straty a tu niespodzianka. Mysl pozytywnie kochana :)))))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry