reklama

Starania po raz pierwszy :)

moi znajomi starali sie 1,5 roku...
poszła do lekarza i już mieli robić badania, jak poszła przypadkiem do innego gin'a ... ten kazał jej brać wiesiołek na poprawę śluzu i po dwóch cyklach udało się...

teraz jest w połowie ciąży...

Ostatnia edycja:
reklama
Bafinka jeszcze nie przekreslaj tego cyklu. za kilkanascie dni sie okaze.ja na razie jestem spokojna, bo to co moglam to zrobilam i teraz pozostaje czekanie, a jak sie nie uda to pewnie dolek mnie zlapie.i wtedy chyba zrobie te badanie hormonow o ktorych Lilith pisala, bo ilez mozna sie bzykac i nie ciazyc.

czesc

mary beath 38,8?? czy to jest normalna temp? bo ja pierwsze slysze,żeby mieć tak wysoką temperaturę,chora czasem nie jestes?
zawsze przed @ mam smaki ,dziś zjadłam rybę w sosie pomidorowym a za chwilę białą czekoladę z orzechami :)

Hej wszystkim!

czesc

mary beath 38,8?? czy to jest normalna temp? bo ja pierwsze slysze,żeby mieć tak wysoką temperaturę,chora czasem nie jestes?
zawsze przed @ mam smaki ,dziś zjadłam rybę w sosie pomidorowym a za chwilę białą czekoladę z orzechami :)

Lilou - o matko! To ja napisalam 38,8?! Wow, mialam na mysli 36,8. :-D:rofl2:

Kacha - no fajnie by bylo... Wiem, ze w koncu sie uda, ale oczywiscie chcialabym juz... ;-) No, i teraz juz tylko czekac... :tak:

Kurcze, alez ja sie zle czuje... Leb mi peka i mi niedobrze, a jeszcze 3 h w pracy... :eek: Nie wiem, moze ja dzis za duzo zjadlam, albo cos niezdrowego, bo czuje sie jakby mi cos zaszkodzilo. Bleee! A wczoraj mnie piersi zaczely bolec! :eek::szok: Za wczesnie na przedmiesiaczkowy bol, a przy owulce piersi nigdy mnie nie bolaly! Az tak mi sie cykle pochrzanily?!

Heloł:-)
Jak tam wasze humorki dziś? Bo ja jak zaraz się nie napije coli to padnę:hmm: takiego mam nerwa... rano spotkałam się z kumpelą i jej 5 miesięczną kruszynką. Fajnie było, bo się nacieszyłam troche Maleństwem, a potem wpadłyśmy na pomysł, że odwiedzimy znajomych z pracy. Tam się dowiedziałam, że jedna z kobitek jest w 4 mc ciąży, oczywiście nie chiała być, do 3 mc nawet do lekarza nie poszła, a teraz jej ciąża jest zagrożona:wściekła/y::growl::wściekła/y:

ja jutro ide do kolezanki która ma roczną cure jest przeurocza i po tem pewnie będe płakać z żalu że ja nie mogę mieć.. a ona z mężem wpadli... i taka właśnie jest ta sprawiedliwość...

hey dziewczyny

ja myślę,że na każdą z nas przyjdzie odpowiednia pora,no tak zawsze w życiu jest,że nie można mieć od razu tego co się chce!
byłoby nam za latwo w życiu i pewnie nie docenialibyśmy tego co mamy:tak:
wiec głowa do góry!!!
u mnie dziś 33dc, 13 dfl. ale czekam na @. jutro bądź pojutrze powinna się wstręciucha zjawić. zapomniałam dziś zmierzyć sobie temp:dry:
normalnie mi wyleciało z głowy:cool2: ale i tak nie mierze regularnie,tylko po owulacji,bo zobaczyć czy jest spadek temp.
wczoraj jak wzięłam luteinę pod język to pierwszy raz mi tak po niej niedobrze było:no:
chyba lepiej było brać dowcipnie niż doustnie:tak:
następnym razem poproszę do dopochwowe. zbieram się z córką na zajęcia muzyczne. jak wróce to się odezwę
miłego piątku Klanie:-D

a ja mam jakieś dziwne humorki...
wczoraj zmywałam i mąż zadzwonił... strasznie mnie to wkurzyło, że mi przeszkadza, aż się zdziwiłam swoim zachowaniem...
a dziś się popłakałam jak kazałam koleżance leżeć (ma cystę na jajniku i jest w 5 tc ciąży) i tak jakoś po prostu najpierw się zmartwiłam troszeczkę, a potem ... :...(

Ostatnia edycja:
Mary mnie tez cos pobolewaja cycki od 3 dni, ale to jest malutki bol.mnie z reguly pare dni przed okresem bola ale termin @ mam na 26 pazdziernika, wiec za wczesnie, a w trakcie owulki tez ich nigdy nie czulam.moze to dlatego, ze cykl sie wydluzyl.u mnie dzis temp.36.9- narazie najwieksza jaka mialam w calym tym cyklu.
Anna mnie na razie inne dzieci nie wzruszaja,nie roplywam sie za b. na ich widok a nawet czasem mnie denerwuja, a jak ktos mi da na rece male dziecko lub je tylko pokaze to mnie to przeraza, zastanawiam sie co byloby jakby mi ktos takie dziecko zostawil na caly dzien.co ja mialabym z nim robic.natomiast jak pomysle sobie o moim przyszlym dziecku to podejscie mi sie max.zmienia.juz je b. kocham mimo, ze go nie ma.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry