Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
czesc
mary beath 38,8?? czy to jest normalna temp? bo ja pierwsze slysze,żeby mieć tak wysoką temperaturę,chora czasem nie jestes?
zawsze przed @ mam smaki ,dziś zjadłam rybę w sosie pomidorowym a za chwilę białą czekoladę z orzechami![]()

Nie wiem, moze ja dzis za duzo zjadlam, albo cos niezdrowego, bo czuje sie jakby mi cos zaszkodzilo. Bleee! A wczoraj mnie piersi zaczely bolec! 
Za wczesnie na przedmiesiaczkowy bol, a przy owulce piersi nigdy mnie nie bolaly! Az tak mi sie cykle pochrzanily?!
takiego mam nerwa... rano spotkałam się z kumpelą i jej 5 miesięczną kruszynką. Fajnie było, bo się nacieszyłam troche Maleństwem, a potem wpadłyśmy na pomysł, że odwiedzimy znajomych z pracy. Tam się dowiedziałam, że jedna z kobitek jest w 4 mc ciąży, oczywiście nie chiała być, do 3 mc nawet do lekarza nie poszła, a teraz jej ciąża jest zagrożona

ale i tak nie mierze regularnie,tylko po owulacji,bo zobaczyć czy jest spadek temp.