Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
czesc
mary beath 38,8?? czy to jest normalna temp? bo ja pierwsze slysze,żeby mieć tak wysoką temperaturę,chora czasem nie jestes?
zawsze przed @ mam smaki ,dziś zjadłam rybę w sosie pomidorowym a za chwilę białą czekoladę z orzechami![]()

Nie wiem, moze ja dzis za duzo zjadlam, albo cos niezdrowego, bo czuje sie jakby mi cos zaszkodzilo. Bleee! A wczoraj mnie piersi zaczely bolec! 
Za wczesnie na przedmiesiaczkowy bol, a przy owulce piersi nigdy mnie nie bolaly! Az tak mi sie cykle pochrzanily?!
takiego mam nerwa... rano spotkałam się z kumpelą i jej 5 miesięczną kruszynką. Fajnie było, bo się nacieszyłam troche Maleństwem, a potem wpadłyśmy na pomysł, że odwiedzimy znajomych z pracy. Tam się dowiedziałam, że jedna z kobitek jest w 4 mc ciąży, oczywiście nie chiała być, do 3 mc nawet do lekarza nie poszła, a teraz jej ciąża jest zagrożona

ale i tak nie mierze regularnie,tylko po owulacji,bo zobaczyć czy jest spadek temp.