reklama

Starania po raz pierwszy :)

heheheh dzieki aerleda ale powtarzam ze to sa fakty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dawaj znac jutro czy fasola daje juz znaki:tak:
I jeszcze mi powiedz gdzie jest ta cholerna olesnica bo pojecia nie mam ja z malopolski jestem jakby co i zazdroszcze talentu.
Ja tez pieke ciasta ale torta ani jeden raz i tez uzywam tych gotowych czekoladowych listkow i rozyczek itd

reklama
Ja tu na chwilę, a tam żadne fakty :-p
Jutro daje znać, że @ przyjechała czerwonym cadillaciem :-D
Oleśnica, Dolny śląsk, 30 km od Wrocławia w kierunku na Warszawę.

Teraz idę sobie :-)

A dzień dobry z raneczka :-)
Wiecie co, zaobserwowałam swój śluz i tak jakieś pół godziny temu sprawdzałam czy coś tam nie leci bardziej czerwonego. Śluz mam taki mleczno-przezroczysty, wodnisty, ale trafiłam na takie hmmm, jak by to określić śluz taki w grudkach, klejący się dosyć taki jak przy owulce. I teraz to ja już nie wiem o co kaman???

Hej dziewczynki :* Odpowiadam na pytanie dotyczące sluzu, nie miałam płodnego śluzu, miałam tylko II kreski na tescie owu i wielki bol jajnika. I tyle. Stad tez pomyslalam ze napewno sie nie udalo i od nastepnego cyklu wiesiolek. Serio... Aktualnie mam sluz konsystencji budyniu i kolor bialo - ecru, ale z tego powodu bylam pewna ze to infekcja a napewno nie fasola.
Wiecie ile ja sie naczytalam o objawach? i w odpowiednim momencie nie mialam zadnych, bol na @ i tyle, aha rozdrazniona bylam jak na PMS, syfki mi wyszly jak na @, no kurcze test byl pro forma, mowie a sprawdze, bo jak chce isc na solarium to wole byc pewna. A tu zaskocz.

Brawo BigChild! Wspaniałe wieści!! :-D

U mnie dzisiaj ból jajnika znikną, ale wczoraj przytulanka były aż trzy razy pod rząd :szok: poprawimy jeszcze dzisiaj i jutro i miejmy nadzieje że sie uda :rofl2:

Fifka to patrz tam jako.. Płódź sie :)
Ja poszukuje ginekologa zeby sie umowic na wizyte, kurcze na kase dopiero 14 lutego..
Nie znacie jakiegos z okolic Katowic? Pewnie nie bo Wy mafia wrocławska :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry