Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

kupę czasu masz do odczuwania. Mi gin powiedział że osoby takie jak ja czyli lepiej zbudowane czują dopiero w okolicy 20 tygodnia. Ja wtedy co mnie tak nacisnął jak lekko poczułam coś to teraz już nic. Czasem coś jak by mi się przelało wieczorem ale to równie dobrze jelita mogą być. A ty jak cały dzień babo tak lotosz jak szalona i pracujesz się nerwujesz to wieczorem nie czujesz nie zwracasz uwagi i tyle. I uważaj bo jak przyjadę i skopię ci co trzeba to tylko zarzegota 
nie wiem nawet co jest powodem :-(
ale okropnie mi się nie chce 
No ale zobaczymy tak naprawdę w praniu która pierwsza się rozpakuję
życzę wam żebyśmy wszystkie rozpakowały się jak najbardziej terminowo ;-)
Chciałam kupić sobie tą poduchę ale teraz jakieś dwa miesiące przed terminem to już bez sensu...
Ja narzekałam napoczątku na ten odpoczynek a teraz nie wyobrażam sobie pracy bo i tak ledwo łażę... 
Brzuch mam niby mały ale tak mnie wszytko boli...a miednica doprowadza mnie już do szału....
Nie wiedziałam ze ciąża tak w kość potrafi dać...