• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Kwiatuszek znalazłam coś takiego W przypadku przodozgięcia macicy lekarze zalecają pozycje, w których partnerka klęczy lub leży na brzuchu. Takie ułożenie ułatwia plemnikom dotarcie do przedniego sklepienia pochwy.

reklama
Witam:-)
Kwiatuszku najwazniejsze ze juz wiesz co było problemem, u mnie juz w czasie mojego pierwszego badania gin lekarka mi stwierdziła tylkozgiecie i od razu mnie nastraszyła, ze moge miec problemy z zajsciem w ciąże...ale pamietaj to nie jest problem, wystarczy odpowiednia pozycja i juz :-)niejedna kobieta ma jakos tam inaczej ulozona macice i zachodzi w ciąże, mi wydaje sie ze pomoglo to ze po przytulaniu trzymalam nogi w gorze:-p

ja tu zaraz zasnę, nioe mogę się opanować !!!!!!!!

neciuszka: ty te mięcha już na święta pieczesz ???

ja mam chęć na boczek pieczony rolowany i będę go robiła mniam, mniam
karczek mam juz kupiony tylko nie wiem jak go piec cos innego bym chciała ale nie mam pomysłu

A jakie ciasta pieczecie ????

Ael: dzieki , to kupie 3 biustonosze,. ale juz je kupić czy tak z miesiać przed porodem ???

neciuzka dziekuje bardzo

tak o tym pisza
nadmierne przodozgięcie - jest to ułożenie nieprawidłowe. Towarzyszy mu zazwyczaj niedorozwój macicy lub zaburzenia hormonalne. Nadmierne przodozgięcie może wywoływać bolesne miesiączki oraz powodować bolesne współżycie w niektórych pozycjach i może być również przyczyną pierwotnej niepłodności.

dlatego malz ma podreperowac armie bo maja utrudniony dostep

Dzie na święta już :P mój mąż stwierdził że to na użytek przedświąteczny. Po prostu nam się wędliny przejadły. ja wogóle nie jem wędlin a takie mięsko dziubnę przynajmniej.

A ciast nie piekę w tym roku bo mam zakaz chyba że mąż będzie w domu i mi pomoże to coś się zrobi. Teściowa ma robić sernik z rosą a co jeszcze nie wiem.

Kwiatuszek nooo twój podreperuje armię plus odpowiednia pozycja i zobaczysz że się uda

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry