• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Kochana Miq: jest to niepotrzebne nakręcanie miałam tak samo dopatrywałam się we wszystkim objawów ciąży i nawet po 2 tygodniach gdzie powinnł mi sie pokazać 2 kreski albo przynajmniej beta było zero 8 kwietnia miała być @ nie było zrobiłam bete ale było zero i odpuściłam sobie a za 10 dni zrobiłam test i były dwie kreski tego samego dnia na beta i był juz ładny wyniczek.

Aj denerwuję się wszystkim... :-( Przede wszytkim kasą... musze dzisiaj pogadać z teściem o pożyczce i mimo ze został już uprzedzony to jakoś źle mi z tym... Na dodatek mój poszedł do pracy i zostałam sama jak kołek do 21.... i jakoś mnie przygniotło to wszytko i jeszcze ten pusty dom mi nie pomaga... :zawstydzona/y:

oj fifeczka, nie smutaj bo to Ci w niczym nie pomoże, a w Twojej sytuacji może mieć tylko negatywny skutek. Pożyczycie to i oddacie, takie czasy, takie życie :-(. Dom narazie pusty, ale już za kilka godzin mąż wróci, a Ty w tym czasie odpoczniesz i pomarzysz jak będzie niedługo (od stycznia) wspaniale, jak już mały bohater będzie z Wami :-) Jak będzie mu z Wami dobrze, co będziecie razem robili, gdzie go kiedyś zabierzesz i co mu pokarzesz :-)

Dziękuję Fasolka :* Nienawidzę długów.... :-( Bardzo nienawidzę... nie potrafiłabym chyba żyć z kredytem jak tak bardzo mnie męczy kilkuset złotowa pożyczka... Teraz jest taki problem ze dostałam zwolnienie na cały miesiac aż do stycznia... i mi zapłacą za to dopiero w styczniu, więc została nam tylko wypłata mojego... Na takie życie i podstawowe rachunki nam starcza... ale wyprawka i ubezpieczenie samochodu nas zabiło... nie wspominając o tym ze zaraz święta... :zawstydzona/y:

reklama
fifka: nie bądź smutna, nie wiem czy ty masz jak ja, ale ja nie cierpię sama siedzieć w domu, a jak już musze to wszędzie sie światła palą, gra telewizor, laptop włączony, i co się jeszcze da, ale po nowym roku kochana to ty już nigdy smama nie będziesz, bo Twój maluszek to będzie cały czas z Toba :-) także kochana nie smuć się tylko szeroko buźkę w uśmiech otwieraj

fasolka: o widzisz twój to cię wysyła na żyrandola a mój myśli że mam obsesję na punkcie swojego brzucha bo go macam cąły wieczór, ja dobrze zjeść nie mogę żeby nie stracić żadnego ruchu dzidziusia w brzuchu, a jak mam do wyboru coś zrobić czy trzymać rękę na brzuchu to oczywiście wybieram BRZUSZEK :-D
tak jestem świr :rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry