• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Cześć dziewczyny:) dołączam do was;) staramy się z mężem od 4 miesięcy (od ok 6 się nie zabezpieczamy). Jak narazie nic nam nie wychodzi;( ale nie poddajemy się i próbujemy dalej;) mam nadzieje ze się w końcu uda;) u nas staranie się utrudnia fakt, że mam długie cykle ten cykl 38 dni a poprzedni aż 48

reklama
testów owulacyjnych jeszcze nigdy nie stosowałam, narazie myślałam że podejdziemy na luzie bez wspomagaczy, ale coraz bardziej się przekonuje że to nie jest takie proste. a co do mierzenia temp mam pytanie, można mierzyć wieczorem? słyszałam, że trzeba rano, ale ja wstaje o 5 do pracy więc nie bardzo mam czas mierzyć

polinkaa nie da mierzyć się wieczorem... zawsze rano i to przed wstanie z łóżka... inaczej temperaturajest niemiarodajna... jeśli masz z tym problem to proponuję testy owulacyjne takie z allegro za 1zł. U mnie ładnie wyznaczały owulację. :tak:

Dziewczyny pomocy !! Dzisiaj mam 16 dc, cykle mam 28 dniowe, ostatni jakoś nie wiem dlaczego trwał 26 dni. Od 9 dc robię testy owu.Do 13 dc kreska kontrolna ledwo widoczna. Od 14 dc kreska testowa ciut jaśniejsza od kontrolnej, wczoraj (15dc) to samo, dzisiaj testowa jasniejsza niż wczoraj i przedwczoraj ale taka sama jak kontrolna. Co się dzieje?? Jak mam to interpretować??:crazy:

Missbella masz to tak interpretować ze nie masz teraz owulacji (albo miałaś wcześniej, albo będziesz miała później) Rób testy dalej, jeśli nic nie bedzie wychodzić aż dostaniesz @ to zgłoś się do lekarza na kontrole.

witajcie słońca :D
witam nowe staraczki :)
co na forum ?? bo nie chce mi się nadrabiać :( wiadomo coś o Sil i Dagne ??
no nic lecę się kąpać ... może jak wrócę czegoś się dowiem :-p

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry