• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Pyscku, dzięki za zainteresowanie :) Atan już powiedziała co i jak, nic się nie zmieniło ;)
Pytałam co u Ciebie, ale nikt mi nie powiedział, ale widzę, że nowy cykl. A czemu tamten był taki, gin coś mówił?

Pyscku, dzięki za zainteresowanie :) Atan już powiedziała co i jak, nic się nie zmieniło ;)
Pytałam co u Ciebie, ale nikt mi nie powiedział, ale widzę, że nowy cykl. A czemu tamten był taki, gin coś mówił?
o widzisz nikt o mnie nie pamięta :cool: ehh ... nie nic mi nie powiedział :( znów dostałam dupka i przyszła @ a blada kreseczka druga znikła i pojawiła się non stop jedna grubaśna :confused2: no ale teraz zaczynam nowy cykl obserwacyjny :tak: postanowiliśmy z mężem nie starać się tylko przytulać się jak nas ochota najdzie :laugh2: i nawet jak wpade zaliczymy to będziemy się cieszyć :-D

No więc i ja dołączam do Was na noc... do tej pory zakuwałam więc nie mogłam otworzyć nawet laptopa bo zaraz by mnie tu ciągło!

Sil no to trzymam mocno kciuki!! Moja bratowa miała termin na 21.12 i dziś już urodziła malutką księżniczkę! A więc trzymam kciuki i oby to Twoje dziecię zechciało już ostatecznie wyjść na świat :-)

Fifka chciałam zapytać co się stało takiego ale chyba już uciekłaś spać...

Pyscku za Ciebie trzymam mocno kciuki!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry