reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Starania po raz pierwszy :)

padam na twarz, nic tylko chce mmi się spac ,jak sie oparłam o krzesło to normalnie prawie mi się chrapnęło :-) - a bo nie wiecie jeszcze ale mąż mój mói ze jak chrapie, sapie i różne dźwięki wydaje tak od 2 miesiecy ;-)

reklama
hyhyhyhy a ja sapie i jęczę masakrycznie jak się z boku na bok przewracam. Mój mąż mówi, z e jęczę jak bym musiała się przewrócić za karę :-D.
Mi jest już ciężko, a co będzie za 3 miesiące nie wyobrażam sobie tego.

Ostatnia edycja:
ja też sobie nie wyobrażam, nie dosć że rosnę w oczach to nie wiem ile jeszcze urosnę. A wczraj jak tak przechodziąłm koło lustra zobaczyłam moją wielką dupę i nie poznałam siebie :szok:, zaczęłam się oglądac tak dokładnie i szok, jestem wielka jak wieloryb a jeszcze 17 tygodni przed mną, 20 kg jak nic złapie.

a tak z innej beczki jaką sałetke na sylwestra zrobić, bo robię już krokiety (tzn. mąż smaży naleśniki , ja robie i zawijam farsz, a maż obsmaża w byłce hihihih dał sie wyrolować w najgorszą robotę :-D), no i robię taką sałatke sledziową z buraczkami i piekę boczus rolowany i jakaś sałtke chciałam jeszcze ale nie wiem jaka ?????

Dzień dobry!
Wieści od Dagne a właściwie od....

Mam na imię Kalinka. Urodziłam się dziś o 4.30. Ważę 3750 g
i mierzę 57 cm.
Kalaniunia.jpg

Ostatnia edycja:
dziurka :cześć kochana a kto to urodził ??? bo jakoś sie zgubiłam :-)
Czy to Dagne? nie wiem
Ale dziewczynka śliczna także gratulacje !!!!

Ostatnia edycja:
a no bo tak w myslach obleciałam po nickach i tak mi wyszło :-) ale jest nas tyle że mozna się zgubić,
Przekaż od nas gratulacje dla Dagne :tak:

fasolka: a robiłaś juz tą sałatkę ?? bo tak się waham między tą co podałaś a taką z kuskusem i nie wiem która lepsza ?

reklama
No to gratulacje dla Dagne, piękna kudłata panienka :-)A
swoją drogą to ja już się pogubiłam, a to nie Sil rodziła ostatnio? Dagne nie było czasem wczoraj na forum?
edit: pomyliłam Dagne z Donią
biggrin.gif

Lamiav robiłam zjedli tylko się uszy trzęsły.
A jeszcze inna sałatkę która robi u mnie furrorę, to piersi kurczaka (3 połówki) smażę z solą pieprzem trochę curry, i czerwonej papryki, mocno podsmażam. Do miski kroję zielonego ogórka, rzodkiewkę jak mam, kilka konserwowych ogórków, mała puszka kukurydzy i czasem czerwona papryka. Do tego gotuje 1/2 paczki makaronu świderki all dente (najczęściej pełnoziarnista lubella). Dodaje łyżkę majonezu i łyżke jogurtu naturalnego na majonez wciskam 3-4 ząbki czosnku. Wszystko razem mieszam, a na koniec wsypuje kurczaka jak jest jeszcze ciepły, ale nie gorący i znów mieszam całość. Niebo w gebie

Ostatnia edycja:
Do góry