Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Hehe a tak poważnie to jak nam się kiedys uda miec dziecko, to tez będzie problem jak nie wiem. Dla dziewczynek mi się podoba za duzo imion, dla chłopczyka prawie żadne:-( A jeszcze M musi zaakceptować. Chociaz ostatnio powiedziałam mu, że jak będzie mieć nazwisko po nim, to ja imię wymyslam
Nic nie odpowiedział, więc możliwe, ze faktycznie będę miała decydujący głos:-)
nie mam już siły normalnie! Siemka z rana :-). Odetchnęłam z ulgą po tej wczorajszej wizycie, chyba się odstresowałam, aż mała zaczęła znaki z brzucha dawać. Myślałam, że nie zasnę bo mój Zbyszek cały czas chciał brzuch osłuchać ;-). Nawet wymyślił, że musi sobie przywieź od moich rodziców takie te słuchawki lekarskie :-)
myślałam, że już w późniejszej ciąży będzie cokolwiek można podsłuchać a jedyne co to jak ma czkawke to takie regularne bicie jakby serce! No i ewentualnie jak kopnie prosto w stetoskop to też puknięcie... 
Fifka po goleniu najlepszy jest Sudocrem. Jedno smarowanie i działa cuda